طرز تهیه آبگوشت کشک؛ غذای محلی اراکی


اگر آبگوشت کشک نخورده‌اید به شما پیشنهاد می کنیم حتما این نوع آبگوشت اراکی را امتحان کنید.

به گزارش لقمه، اراکی‌ها استاد آبگوشت پختن هستند. آب‌گوشت کشک یک غذای سنتی و محلی مردم استان مرکزی و به‌خصوص اراکی‌هاست. آبگوشتی که اگر یک‌بار امتحانش کنید حتما یک از  مشتری‌های پروپاقرص آن می‌شوید.


مواد لازم برای 4  نفر

  • 400 گرم گوشت آبگوشتی
  • 1  عدد پیاز
  • 2 عدد چغندر آشی
  • 1  پیمانه نخود و لوبیا سفید
  •  2 /1 1 پیمانه کشک
  • به میزان لازم نمک و زردچوبه
  • به میزان لازم نعنا داغ


طرز تهیه:

1. نخود و لوبیا را 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید.

2. حالا نخود و لوبیا را با یک عدد پیاز نگینی شده  و چغندر خرد شده و گوشت درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب ولرم بگذارید روی حرارت کم بپزد.

3.  وقتی گوشت پخت ، کشک را با زردچوبه و نمک هم بزنید و بگذارید یک ربع روی حرارت کم بجوشد.

4.  آبگوشت که جا افتاد نعنا داغ و مخلوط کشک را به آن اضافه کنید.

5. نخود و لوبیا و چغندر را جدا کنید و بکوبید.در این آبگوشت ، گوشت را نباید بکوبید.

 

نکته: اگر چغندر در دسترس نبود ، دو عدد بادمجان را سرخ کنید و پانزده دقیقه آخر به آبگوشت اضافه کنید.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزی مثبت

کد: 8256 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر بازدید: 1311 ساعت: 2:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جلسه معاونین رئیس جمهور به صرف آبگوشت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
2 انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۸ مهر
3 از توزیع آبگوشت بنگ تا تجویز آمفتامین در فرقه های انحرافی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
4 کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
5 تجزیه و تحلیل آبگوشتی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
6 دیزی‌ خورها بخوانند ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
7 مصرف میوه‌های آب دار در سحر از نوشیدن آب زیاد بهتر است ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير
8 میان برهای آشپزخانه ای ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۲ بهمن
9 طعم بی رقیب غذاهای ایرانی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي
10 بفرمایید دیزی+ انواع آبگوشت های ایران ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نکاتی در مورد بادمجان

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت