به گزارش لقمه، اراکیها استاد آبگوشت پختن هستند. آبگوشت کشک یک غذای سنتی و محلی مردم استان مرکزی و بهخصوص اراکیهاست. آبگوشتی که اگر یکبار امتحانش کنید حتما یک از مشتریهای پروپاقرص آن میشوید.
مواد لازم برای 4 نفر
- 400 گرم گوشت آبگوشتی
- 1 عدد پیاز
- 2 عدد چغندر آشی
- 1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
- 2 /1 1 پیمانه کشک
- به میزان لازم نمک و زردچوبه
- به میزان لازم نعنا داغ
طرز تهیه:
1. نخود و لوبیا را 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید.
2. حالا نخود و لوبیا را با یک عدد پیاز نگینی شده و چغندر خرد شده و گوشت درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب ولرم بگذارید روی حرارت کم بپزد.
3. وقتی گوشت پخت ، کشک را با زردچوبه و نمک هم بزنید و بگذارید یک ربع روی حرارت کم بجوشد.
4. آبگوشت که جا افتاد نعنا داغ و مخلوط کشک را به آن اضافه کنید.
5. نخود و لوبیا و چغندر را جدا کنید و بکوبید.در این آبگوشت ، گوشت را نباید بکوبید.
نکته: اگر چغندر در دسترس نبود ، دو عدد بادمجان را سرخ کنید و پانزده دقیقه آخر به آبگوشت اضافه کنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :آشپزی مثبت