تخریب ۱۴۷ سازه‌ غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی رباط کریم


۲۸ هکتار از اراضی کشاورزی شامل ۱۴۷ مورد از تصرفات و ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی شهرستان رباط تخریب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات و همچنین دستورمقام محترم قضایی مبنی بر مقابله با ساخت و ساز های غیر مجاز، از ابتدای سال جاری تا کنون 147 مورد از تصرفات و ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی کشاورزی شهرستان رباط کریم  آزاد شد.

براین اساس حدود 28 هکتار از اراضی که تبدیل به ویلا، ساختمان، باغ، دیوار کشی و...  شده بود قلع و قمع شد.

قاسم عنایتی مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: پیگیری 12 مورد شکایات در محاکم قضایی، توقف 28 مورد ساخت وساز غیر مجاز، نظارت 55 مورد مجوز تبصره 4 و 35 مورد مجوز تبصره یک قانون حفظ کاربری و خلع ید 36 هکتار اراضی خالصه دولتی روستای قشلاق حکیم آباد در دادگاه بدوی، از اقدامات موثر آن مدیریت در اجرای قانون مذکور بوده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8295 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر بازدید: 1318 ساعت: 4:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  شادابی پوست با پنج اکسیر جوانی زیبایی و جوانی برای همه مهم است.شما میتوانی بدون م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 پیشنهاد خوب برای داشتن یک صبحانه مقوی می دانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید می کنند؟ از مهم ترین دلایل این تاکید، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد تفکری خلاق در فرد می شود.
چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک ماده‌ی غذایی آلرژی‌زا و آسیب‌رسان به دستگاه گوارش می‌باشد.
بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟