تخریب ۱۴۷ سازه‌ غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی رباط کریم


۲۸ هکتار از اراضی کشاورزی شامل ۱۴۷ مورد از تصرفات و ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی شهرستان رباط تخریب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات و همچنین دستورمقام محترم قضایی مبنی بر مقابله با ساخت و ساز های غیر مجاز، از ابتدای سال جاری تا کنون 147 مورد از تصرفات و ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی کشاورزی شهرستان رباط کریم  آزاد شد.

براین اساس حدود 28 هکتار از اراضی که تبدیل به ویلا، ساختمان، باغ، دیوار کشی و...  شده بود قلع و قمع شد.

قاسم عنایتی مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: پیگیری 12 مورد شکایات در محاکم قضایی، توقف 28 مورد ساخت وساز غیر مجاز، نظارت 55 مورد مجوز تبصره 4 و 35 مورد مجوز تبصره یک قانون حفظ کاربری و خلع ید 36 هکتار اراضی خالصه دولتی روستای قشلاق حکیم آباد در دادگاه بدوی، از اقدامات موثر آن مدیریت در اجرای قانون مذکور بوده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8295 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر بازدید: 1282 ساعت: 4:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

  سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر فست فودها جزئی از زندگی این روزهای ما شده و با وجو...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.