مواد اولیه : كره یا روغن جامد 200 گرم زرده تخممرغ دو عدد پودر بادام چهار قاشق غذاخوری پودرقند 60 گرم وانیل 1/3 قاشق چایخوری آرد 350 گرم شكلات آبكرده به میزان لازم طرز تهیه: كره نرمشده و پودر قند را با همزن بزنید. بعد زرده و وانیل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهید. آرد و پودر بادام را آرامآرام داخل آن ریخته و مخلوط كنید تا خمیر به دست آید. خمیر را نیم ساعت داخل یخچال استراحت داده، سپس گلولههای كوچكی برداشته گرد كنید و در دست به صورت مداد در آورده و در سینی به شكل نعل در آورید و به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا طلایی شود. بعد از خنك شدن در پودرقند غلتانده لبههای شیرینی را داخل شكلات ذوب شده برده و روی آن پودر پسته پاشیده و در ظرف بچینید.