سرنوشت فاسد شدن سیب‌زمینی تکرار نخواهدشد


پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با تاکید بر اینکه سرنوشت سیب زمینی برای هیچ میوه ای تکرار نخواهد شد، گفت: نگهداری سیب و پرتقال در انبارها برای تنظیم بازار مصرف شب عید صورت گرفته و امکان فاسد شدن آن ها نیست.

به گزارش پایگاه خبریلقمه، محمدرضا امیری کهنوج ، با یادآوری انتشار برخی اخبار مبنی بر تکرار سرنوشت سیب زمینی برای سیب درختی و پرتقال، گفت: امحاء سیب درختی و پرتقال به بهانه فاسد شدن آن ها رخ نخواهد داد چرا که نگهداری آن ها در محیطی مجهز صورت می گیرد.

کسب مجوز واردات با شایعه سازی فاسد شدن میوه‌ها

نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، فاریاب، قلعه‌گنج درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نگهداری سیب و پرتقال در انبارها برای تنظیم بازارمصرف شب عید صورت گرفته است،گفت: دولت برای اینکه بتواند بازار شب عید را کنترل کرده و از نرخ گذاری های سلیقگی جلوگیری کند اقدام به خرید و انبار کردن میوه های مصرفی مردم کرده است.

این نماینده مردم درمجلس نهم، با تاکید بر اینکه شایعه پراکنی در خصوص تکرار سرنوشت سیب زمینی برای سیب درختی و پرتقال با اهداف از پیش تعیین شده صورت می گیرد، تصریح کرد: برخی با شایعه پراکنی این چنینی به دنبال کسب مجوز برای واردات این دو محصول و کسب درآمد هستند.

 

دوراندیشی دولت در تنظیم بازار شب عید ستودنی است

وی با بیان اینکه کمبود میوه درکشور نداریم،گفت:دوراندیشی دولت برای جلوگیری از افسارگسیختگی قیمت‌ها درشب عید به انبارکردن میوه ها منجر شده است.

امیری کهنوج با تاکید براینکه هرساله انبارکردن میوه ها برای کنترل بازار شب عید صورت می گیرد،مطرح کرد: با توجه به کافی بودن امکانات نگهداری میوه ها امکان خراب و فاسد شدن آن ها نیست؛مگر به میزان بسیار محدود که آن هم با توجه به ضایعا محصولات کشاورزی طبیعی است.


وی ادامه داد: به طورحتم مجلس به موضوع گرانی‌ها و همچنین تولید ملی حساس بوده و اجازه تخطی از قانون و مقررات را به کسی نخواهد داد.

عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اقدام دولت برای نگهداری میوه های شب عید در انبارها و سرخانه ها جهت تنظیم بازار عید ستودنی است.

مدیرکل دفترمیوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به برخی ابراز نگرانی‌ها مبنی براینکه ممکن‌است تولید فراوان پرتقال سبب شود امسال این میوه وضعیتی شبیه پیاز و سیب زمینی کند،با بیان اینکه درحال حاضر برداشت پرتقال شمال (جز ارقام دیررس) رو به پایان است،اضافه کرد: این محصولات پس از برداشت به سردخانه منتقل و در انبارهای فنی نگهداری می‌شوند بنابراین نگرانی در این زمینه نداریم و دور ریز کمتری خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۰۰ هزارتن مرکبات از کشور صادر شود، گفت: این صادرات عمدتا شامل نارنگی و پرتقال است که هم اکنون نیز صادرات آنها در حال انجام است.

اما سخنگوی سابق اتحادیه بارفروشان با تأکید بر اینکه مهم‌ترین دلیل امحاء محصولات کشاورزی در کشور نبود برنامه منسجم و جامع برای صادرات مازاد محصولات از کشور است،گفت:در حال حاضر ۵ هزار تن سیب درختی در کشور برداشت شده که تنها ۲ هزارتن آن درسطح بازار داخلی مصرف می‌شود و مشخص نیست مابقی این محصول قرار است چه سرنوشتی پیدا کند.

امامی می گوید:اگردولت بتواند با یک برنامه‌ریزی حساب شده مازاد محصولات کشاورزی ازجمله سیب درختی و سیب‌زمینی را به کشورهای اطراف و مختلف جهان صادر کند نه تنها کشاورز متضرر نمی‌شود،بلکه با ورود ارز به کشور مصرف‌کننده داخلی نیز می‌تواند کالاهای غذایی را با قیمت منطقی‌تری در بازار تهیه کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فودنا

کد: 8407 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر بازدید: 2484 ساعت: 12:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
7 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.