رویکرد جدید پگاه برای افزایش مصرف سرانه شیر


پایگاه خبری لقمه: شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) به عنوان اصلی ترین بازیگر حوزه لبنیات کشور با رویکرد تبلیغاتی نوین و ارائه محصولات جدید و منحصر به فرد، در صدد افزایش مصرف سرانه شیر و لبنیات در کشور است.

به گزارش پایگاه خبریلقمه،  در حالیکه رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو سرانه مصرف شیر برای هر نفر در سال 60 تا 90 لیتر اعلام می کند و معتقد است باید این میزان را 50 درصد افزایش دهیم.شرکت صنایع شیر ایران با نام تجاری پگاه به عنوان پر افتخار ترین شرکت فعال در صنایع لبنی کشور، رسالت خود را بهبود بهداشت و تغذیه مردم دانسته و اعلام کرده است: مهمترین هدف مجموعه ترمیم نگاه آحاد جامعه به اهمیت بالای فرآورده های لبنی در سبد خانوار است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :foodpress

کد: 8412 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر بازدید: 148 ساعت: 12:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
2 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
3 پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
4 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
5 شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
6 اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
7 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 شکر برای سلامتی مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 شیرینی، شب یلدا افزایش قیمت ندارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

  آمادگی برای شروع درمان سرطان پایگاه خبری لقمه: سرطان به‌عنوان یک بیماری مزمن و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
عسل، مانع ریزش مو عسل خاصیت‌های فراوانی دارد كه از جمله آن پیشگیری از ریزش مو است. همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰ تا۱۰۰ تار موی خود را از دست می‌دهند، اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث كم مویی فرد می‌شود.
درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.