به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن به نژاد معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت خوابگاههای کوی دانشگاه در سال تحصیلی جدید گفت: دانشگاه تهران امسال با 1000 تخت جدید برای دانشجویان ساکن خوابگاههایش به استقبال مهر رفت که در حقیقت سه خوابگاه جدید راه اندازی و خوابگاه غدیر نیز تبدیل به خوابگاه مجردی شد.
وی افزود: ساختمانهای اجارهای را نیز دو برابر کردیم و به زودی کلنگ احداث یک خوابگاه جدید دیگر را نیز به زمین خواهیم زد.
به نژاد با اعلام این خبر خاطر نشان کرد: این خوابگاه با زیربنای 5 هزار متر و با ظرفیت 250 نفر به دانشجویان پسر اختصاص خواهد یافت و احتمالا در کوی دانشگاه تهران ساخته میشود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص وضعیت غذای کوی دانشگاه گفت: امسال با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد تومان آشپزخانه کوی دانشگاه را صنعتی کردیم و سال گذشته 300 میلیون تومان صرف بازسازی ساختمان آن شد و هم اکنون قادر هستیم با ظرفیت 10 هزار پرس غذا در روز تمام پردیس شمالی دانشگاه را سرویس دهیم هم چنین در بحث کیفیت غذا و نحوه ارسال آن به خوابگاههای سطح شهر تغییرات چشمگیری لحاظ کردیم به گونهای که برآیند ارسال غذا در ظروف یک بار مصرف آلومینیومی و با وانتهای کانتینردار حرارتی به درب خوابگاهها خواهد رسید تا دانشجویان غذایی گرم بخورند.
وی از احداث رستوران دوم کوی در کنار سلف سرویس فعلی دانشگاه خبر داد و گفت: با انعقاد قراردادی که بین دانشگاه تهران و یک شرکت تولید کننده محصولات غذایی برای توزیع غذای صنعتی با ساکنین کوی بسته شده ساختمان آن طبق قول شرکت طرف قرارداد در آذر یا نهایتا دی ماه بهره برداری میشود.
به نژاد با اشاره به اینکه با احداث این رستوران جدید تنوع در غذاها بیشتر خواهد شد تصریح کرد: این رستوران آماده خدمات رسانی به دانشجویان است و حدود 30 تا 40 غذای یارانه ای در اختیار آن ها قرار میگیرد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص معنی غذای یارانه ای گفت: غذای یارانه ای و قیمت آن از سوی دانشگاه به دانشجویان گفته می شود و دانشجویان با توجه به نوع غذایی که انتخاب میکنند مابه التفاوت غذا و یارانه را پرداخت میکنند.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فودنا