معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خبری خوش اعلام کرد:
افتتاح خوابگاه و سرو غذای صنعتی برای دانشجویان پسر


پایگاه خبری لقمه: معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: این خوابگاه با زیربنای ۵ هزار متر و با ظرفیت ۲۵۰ نفر به دانشجویان پسر اختصاص خواهد یافت و احتمالا در کوی دانشگاه تهران ساخته می‌شود و با انعقاد قراردادی که بین دانشگاه تهران و یک شرکت تولید کننده محصولات غذایی برای توزیع غذای صنعتی با ساکنین کوی بسته شده ساختمان آن طبق قول شرکت طرف قرارداد در آذر یا نهایتا دی ماه بهره برداری می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن به نژاد معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت خوابگاه‌های کوی دانشگاه در سال تحصیلی جدید گفت: دانشگاه تهران امسال با 1000 تخت جدید برای دانشجویان ساکن خوابگاه‌هایش به استقبال مهر رفت که در حقیقت سه خوابگاه جدید راه اندازی و خوابگاه غدیر نیز تبدیل به خوابگاه مجردی شد.
وی افزود: ساختمان‌های اجاره‌ای را نیز دو برابر کردیم و به زودی کلنگ احداث یک خوابگاه جدید دیگر را نیز به زمین خواهیم زد.
به نژاد با اعلام این خبر خاطر نشان کرد: این خوابگاه با زیربنای 5 هزار متر و با ظرفیت 250 نفر به دانشجویان پسر اختصاص خواهد یافت و احتمالا در کوی دانشگاه تهران ساخته می‌شود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص وضعیت غذای کوی دانشگاه گفت: امسال با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد تومان آشپزخانه کوی دانشگاه را صنعتی کردیم و سال گذشته 300 میلیون تومان صرف بازسازی ساختمان آن شد و هم اکنون قادر هستیم با ظرفیت 10 هزار پرس غذا در روز تمام پردیس شمالی دانشگاه را سرویس دهیم هم چنین در بحث کیفیت غذا و نحوه ارسال آن به خوابگاه‌های سطح شهر تغییرات چشمگیری لحاظ کردیم به گونه‌ای که برآیند ارسال غذا در ظروف یک بار مصرف آلومینیومی و با وانت‌های کانتینردار حرارتی به درب خوابگاه‌ها خواهد رسید تا دانشجویان غذایی گرم بخورند.
وی از احداث رستوران دوم کوی در کنار سلف سرویس فعلی دانشگاه خبر داد و گفت: با انعقاد قراردادی که بین دانشگاه تهران و یک شرکت تولید کننده محصولات غذایی برای توزیع غذای صنعتی با ساکنین کوی بسته شده ساختمان آن طبق قول شرکت طرف قرارداد در آذر یا نهایتا دی ماه بهره برداری می‌شود.
به نژاد با اشاره به اینکه با احداث این رستوران جدید تنوع در غذاها بیشتر خواهد شد تصریح کرد: این رستوران آماده خدمات رسانی به دانشجویان است و حدود 30 تا 40 غذای یارانه ای در اختیار آن ها قرار می‌گیرد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص معنی غذای یارانه ای گفت: غذای یارانه ای و قیمت آن از سوی دانشگاه به دانشجویان گفته می شود و دانشجویان با توجه به نوع غذایی که انتخاب می‌کنند مابه التفاوت غذا و یارانه را پرداخت می‌کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست



 


نقل از :فودنا

کد: 8474 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ آبان بازدید: 1919 ساعت: 11:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
2 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
3 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
4 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
8 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
11 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
رمز و رازهای پرورش میوه و سبزیجات در خانه هنگامی که سبزی هایی که خود کاشته و پرورانده اید را برداشت می کنید برایتان طعم و مزه بسیار بهتری دارند.
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
با گرفتن این رژیم های لاغری مرگتان حتمی است! تب لاغری تب تندی است. خیلی‌ها حال و حوصله وزن كم كردن طی چند ماه را ندارند و دلشان می‌خواهد یك‌شبه ره صدساله را طی كنند. از سویی نه می‌توانند جلوی خوردنشان را بگیرند و نه طاقت گرسنگی دارند...