معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خبری خوش اعلام کرد:
افتتاح خوابگاه و سرو غذای صنعتی برای دانشجویان پسر


پایگاه خبری لقمه: معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: این خوابگاه با زیربنای ۵ هزار متر و با ظرفیت ۲۵۰ نفر به دانشجویان پسر اختصاص خواهد یافت و احتمالا در کوی دانشگاه تهران ساخته می‌شود و با انعقاد قراردادی که بین دانشگاه تهران و یک شرکت تولید کننده محصولات غذایی برای توزیع غذای صنعتی با ساکنین کوی بسته شده ساختمان آن طبق قول شرکت طرف قرارداد در آذر یا نهایتا دی ماه بهره برداری می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن به نژاد معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت خوابگاه‌های کوی دانشگاه در سال تحصیلی جدید گفت: دانشگاه تهران امسال با 1000 تخت جدید برای دانشجویان ساکن خوابگاه‌هایش به استقبال مهر رفت که در حقیقت سه خوابگاه جدید راه اندازی و خوابگاه غدیر نیز تبدیل به خوابگاه مجردی شد.
وی افزود: ساختمان‌های اجاره‌ای را نیز دو برابر کردیم و به زودی کلنگ احداث یک خوابگاه جدید دیگر را نیز به زمین خواهیم زد.
به نژاد با اعلام این خبر خاطر نشان کرد: این خوابگاه با زیربنای 5 هزار متر و با ظرفیت 250 نفر به دانشجویان پسر اختصاص خواهد یافت و احتمالا در کوی دانشگاه تهران ساخته می‌شود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص وضعیت غذای کوی دانشگاه گفت: امسال با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد تومان آشپزخانه کوی دانشگاه را صنعتی کردیم و سال گذشته 300 میلیون تومان صرف بازسازی ساختمان آن شد و هم اکنون قادر هستیم با ظرفیت 10 هزار پرس غذا در روز تمام پردیس شمالی دانشگاه را سرویس دهیم هم چنین در بحث کیفیت غذا و نحوه ارسال آن به خوابگاه‌های سطح شهر تغییرات چشمگیری لحاظ کردیم به گونه‌ای که برآیند ارسال غذا در ظروف یک بار مصرف آلومینیومی و با وانت‌های کانتینردار حرارتی به درب خوابگاه‌ها خواهد رسید تا دانشجویان غذایی گرم بخورند.
وی از احداث رستوران دوم کوی در کنار سلف سرویس فعلی دانشگاه خبر داد و گفت: با انعقاد قراردادی که بین دانشگاه تهران و یک شرکت تولید کننده محصولات غذایی برای توزیع غذای صنعتی با ساکنین کوی بسته شده ساختمان آن طبق قول شرکت طرف قرارداد در آذر یا نهایتا دی ماه بهره برداری می‌شود.
به نژاد با اشاره به اینکه با احداث این رستوران جدید تنوع در غذاها بیشتر خواهد شد تصریح کرد: این رستوران آماده خدمات رسانی به دانشجویان است و حدود 30 تا 40 غذای یارانه ای در اختیار آن ها قرار می‌گیرد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص معنی غذای یارانه ای گفت: غذای یارانه ای و قیمت آن از سوی دانشگاه به دانشجویان گفته می شود و دانشجویان با توجه به نوع غذایی که انتخاب می‌کنند مابه التفاوت غذا و یارانه را پرداخت می‌کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست



 


نقل از :فودنا

کد: 8474 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ آبان بازدید: 2127 ساعت: 11:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
2 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی ۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
7 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
11 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
آشنایی با الفبای ویتامین‌های مورد نیاز پوست احتمالش وجود دارد که پوستتان به اندازه‌ی کافی مواد مغذی دریافت نکند.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.