توزیع بسته‌ غذایی با دستور روحانی


پایگاه خبری لقمه : وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از توزیع دوباره بسته حمایت عذایی به دستور رئیس جمهور خبر داد و گفت: این بسته‌ها در میان افرادی که دچار فقر کالری هستند، توزیع خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی ربیعی ضمن اشاره به دستور رییس جمهور جهت توزیع بسته حمایت غذایی، اظهار داشت:بسته حمایت غذایی در میان افرادی که دچار فقر کالری دریافتی هستند، توزیع خواهد شد.

ربیعی بیان داشت: توزیع بسته حمایت غذایی، باهدف حمایت غذایی از گروه‌های هدف و مبارزه با سوء تغذیه و پیشگیری از کمبود پروتئین انجام می‌پذیرد.

وی با اشاره به توزیع بسته غذایی در این دوره ،ادامه داد: در این مرحله علاوه بر کالاهای قبلی، پروتئین گوشتی در بسته حمایت غذایی لحاظ شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: روال دریافت بسته حمایت غذایی همانند دوره‌های قبلی است و دریافت‌کنندگان قدرت انتخاب کالا را دارند.

ربیعی همچنین به توزیع کالاها در فروشگاه‌های طرف قرارداد اشاره کرد و گفت: خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌‌های قبلی کالاهای خود را دریافت کنند.

وی با اشاره به شارژ کارت‌های بسته حمایت غذایی خاطر نشان کرد:طی برنامه ریزی شده کارت‌های مدنظر جهت دریافت بسته غذایی شارژ می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 8479 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۳ آذر بازدید: 1632 ساعت: 12:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

  بیماران قلبی کله پاچه و سوسیس، کالباس نخورند یک متخصص تغذیه گفت: برای پیشگیری از بیماری‌های قلب...

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.