به گزارش لقمه، برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه در گفتگویی گفت: یکی از سین هفت سین سماق است که خاصیت قابض و پاک کنندگی دارند و برای معالجه بیماری های های لثه ، اسهال، مفید است.وی افزود: سیب، جزو میوه هایی که است که حاوی ویتامین A است و مقداری ویتامین گروه C،B دارد حتما توصیه می شود سیب با پوست خورده شود زیرا ممکن است حاوی میکروب باشد و عفونت دستگاه گوارش ایجاد کند.این کارشناس اظهار داشت: تمام میوه ها سعی شود که با پوست مصرف کنیم زیرا مقداری از مواد مغزی میوه پوست میوه وجود دارد از فیبر بالایی برخوردار است. وی در ادامه افزود: از خواص سنجد می توان به خاصیت قابض بودن آن اشاره کرد افرادی که مبتلا به اسهال هستند برای رفع آن موثر است و به عنوان قموم کننده قلب به شمار می رود. بزرگمهر با اینکه یکی از سین های دیگر هفت سین سیر است، افزود: سیر خاصیت معجزه آسایی د ارد و حاوی آنتی اکسیدانهای زیادی است که تاثیر مبتنی بر بیماری های قلبی و عروقی، انواع سکته، بالا بودن فشار خون، انواع سرطان، مفاصل و دیابت دارد و در سبزی و ماهی شب بسیار مفید و فایده است.وی اظهار داشت: از خواص سرکه می توان به بالا بودن اثر هضم کنندگی گوشت اشاره کرد و اینکه طمع دهنده مطبوع غذا است.این مشاور تغذیه در ادامه به سمنو اشاره کرد و گفت: از سین های موثر سفره هفت سین سمنو است ماده غذایی پرکالری است زیرا از جوانه گندم که حاوی ویتامین های E،B بالایی است برخوردار است و در طبغ آن به دلیل اینکه از شکر استفاده نمی کنند و کربوهیدرات بالا دارد بهتر از سمنو به جای شیرینی استفاده کرد. وی خاطر نشان کرد: سبزه مزین کننده سفره هفت سین است و نماد شادابی و طراوت است. وی اذعان داشت: مصرف 2-4 واحد میوه موجب می شود شود تا افراد کمتر مبتلا به بیماری ها شوند.