لیمو بخورید تا سکته نکنید!


پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو باعث کاهش خطر ابتلا به سکته می‌شود.

به گزارش لقمه پزشکان معمولاً به افراد توصیه می‌کنند که برای برخورداری از سلامت بهتر میوه و سبزیجات به میزان زیاد مصرف کنند اما پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی خواستار مصرف لیمو شدند زیرا به کاهش خطر ابتلا به سکته کمک می‌کند.

ترکیبات فلاونوئید‌ها از مولکولهای فلاوان -۳-ال، تشکیل شده‌اند. این مواد قادر به انجام واکنش‌های شیمیایی در بدن بوده و آنتی اکسیدان هستند و قادر به جلوگیری از بروز سکته‌های قلبی، فشار خون، کاهش سطح انسولین می‌باشند

آیدن کاسیدی از پژوهشگران دانشگاه ایست انگلیا در انگلیس و همکارانش در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد اطلاعات مربوط به خطر ابتلا به سکته در ۷۰ هزار پرستار آمریکایی را تجزیه و تحلیل و مواد غذایی مورد استفاده آن‌ها بویژه مواد غذایی حاوی ترکیبات فلافونوئید را بررسی کردند.

ترکیبات فلاونوئید‌ها از مولکولهای فلاوان -۳-ال، تشکیل شده‌اند. این مواد قادر به انجام واکنش‌های شیمیایی در بدن بوده و آنتی اکسیدان هستند و قادر به جلوگیری از بروز سکته‌های قلبی، فشار خون، کاهش سطح انسولین می‌باشند

کاسیدی گفت: اطلاعات ما نشان می‌دهد که مصرف میوه‌های اسیدی بیشتر می‌تواند خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد.

وی در عین حال با اشاره به اینکه باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود، به بیمارانی که دارو مصرف می‌کنند، درباره زیاده روی در خوردن میوه‌های اسیدی بدون مشورت با پزشک خودشان هشدار داد زیرا برخی از این اسید‌ها می‌تواند با ده‌ها دارو واکنش شیمیایی انجام دهد.

 


نقل از :فارس

کد: 871 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ فروردين بازدید: 5810 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
5 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
6 آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
7 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
8 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 مضرات مصرف آب و لیموترش صبح ناشتا ۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
٩ ماده‌ی غذایی برای بهتر گذراندن زمستان راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 9 ماده‌ی غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.