صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
بازار گوشت مرغ کمبودی ندارد
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ایران:
بازار گوشت مرغ کمبودی ندارد
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ایران گفت : بازار گوشت مرغ هیچ کمبودی ندارد و رشد تولید هم مناسب است.
به گزارش لقمه، محمد یوسفی در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود : قیمت گوشت مرغ در ایام نوروز افزایش داشته است که امیدواریم به زودی ساماندهی شود.
وی با بیان این که در نیمه نخست سال ، تولید گوشت مرغ به تامین خوراک وارداتی نیاز دارد ، گفت : 80 درصد کنجاله مرد نیاز برای مرغداری ها باید از خارج تامین شود که سالانه به یک و نیم میلیون تن می رسد و باید هزینه تولید کاهش یابد.
یوسفی با اشاره به توزیع گوشت مرغ منجمد در طرح نوروزی و تنظیم بازار از شهروندان خواست مصرف گوست مرغ تازه کشتار را در الویت قرار دهند که در تهران در بسته بندی ها عرضه می شود.
وی با بیان اینکه قیمت گوشت در مناطق مختلف شهر تهران متغیر است ، گفت :همه این گوشت ها با نرخ یکسان از کشتارگاه ها تهیه می شود اما نرخ ها برای مصرف کنندگان نهایی از 4400 تومان تا بیش از 5 هزار تومان هم دیده می شود.
نقل از :ایصدا
کد:
893
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ فروردين
بازدید:
2721
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2
سهم دامداری های کوچکمقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3
توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل
۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5
قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یکروزه تا دام سنگین
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و ترهبار ۵ آذر
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10
عدم صلاحیت فروشگاههای اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11
تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این میوهها و خوردنیها را نباید در یخچال بگذارید
Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتمهای...
توصیههای درست و غلط لاغری را تشخیص دهید
لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده میخواهد ...
پرخوری عصبی را بشناسیم
پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم
بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگترین لذتهای زندگی است اما بسیاری از افراد بهراحتی از این لذت میگذرند و نمیدانند که میتوانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانوادهشان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟
سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
جنجال لاغری با قهوه سبز
در اکتبر 3102 شایعه جنجال برانگیزی در خصوص عصاره قهوه سبز که در جنگ با برآمدگی شکم معجزه میکند، همه جا پخش شد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است