بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند


تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایجاد می شود، رژیم های غذایی خاصی را طلب می کند.

به گزارش لقمه، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه، رژیم غذایی را در رسیدن به سالمندی سالم موثر دانست و گفت: تغییراتی که در بدن به دنبال افزایش سن ایجاد می شود ایجاد تغییر در رژیم غذایی سالمندان را ضروری می کند.
وی به برخی مواد غذایی که باید در رژیم غذایی سالمندان وجود داشته باشد اشاره کرد و افزود: کاهش متابولیسم در دوران سالمندی سبب افزایش بافت چربی به جای بافت عضلانی شده و به همین دلیل سالمندان باید در رژیم غذایی خود حجم کالری را کاهش داده و پروتئین بیشتری دریافت کنند.
وی در گفتگو با رادیو سلامت، وجود ریز مغذی هایی مانند ویتامین ها را در رژیم غذایی سالمندان ضروری دانست و گفت: علاوه بر پروتئین ها، ویتامین ها نقش موثری در رسیدن به سالمندی سالم دارند، چون با افزایش سن، حجم ویتامین ها در بدن کاهش می یابد ، وجود آن در رژیم غذایی سالمندان ضروری است.
به گفته رحمانی با افزایش سن میزان اسید کلریدریک معده کاهش می یابد که منجر به کاهش ویتامین B12 در بدن سالمندان می شود، این ویتامین در منابع حیوانی وجود دارد و می توان گفت، حدود 90 درصد سالمندان از کمبود آن رنج می برند.
وی تصریح کرد: علاوه بر ویتامین B12 سایر ویتامین های گروه B از جمله B6 نیز با افزایش سن کاهش می یابند که مصرف مواد غذایی حاوی این گروه از ویتامین ها برای حفظ سلامت سالمندان ضروری به نظر می رسد.


نقل از :ایصدا

کد: 898 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ فروردين بازدید: 5988 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟