بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند


تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایجاد می شود، رژیم های غذایی خاصی را طلب می کند.

به گزارش لقمه، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه، رژیم غذایی را در رسیدن به سالمندی سالم موثر دانست و گفت: تغییراتی که در بدن به دنبال افزایش سن ایجاد می شود ایجاد تغییر در رژیم غذایی سالمندان را ضروری می کند.
وی به برخی مواد غذایی که باید در رژیم غذایی سالمندان وجود داشته باشد اشاره کرد و افزود: کاهش متابولیسم در دوران سالمندی سبب افزایش بافت چربی به جای بافت عضلانی شده و به همین دلیل سالمندان باید در رژیم غذایی خود حجم کالری را کاهش داده و پروتئین بیشتری دریافت کنند.
وی در گفتگو با رادیو سلامت، وجود ریز مغذی هایی مانند ویتامین ها را در رژیم غذایی سالمندان ضروری دانست و گفت: علاوه بر پروتئین ها، ویتامین ها نقش موثری در رسیدن به سالمندی سالم دارند، چون با افزایش سن، حجم ویتامین ها در بدن کاهش می یابد ، وجود آن در رژیم غذایی سالمندان ضروری است.
به گفته رحمانی با افزایش سن میزان اسید کلریدریک معده کاهش می یابد که منجر به کاهش ویتامین B12 در بدن سالمندان می شود، این ویتامین در منابع حیوانی وجود دارد و می توان گفت، حدود 90 درصد سالمندان از کمبود آن رنج می برند.
وی تصریح کرد: علاوه بر ویتامین B12 سایر ویتامین های گروه B از جمله B6 نیز با افزایش سن کاهش می یابند که مصرف مواد غذایی حاوی این گروه از ویتامین ها برای حفظ سلامت سالمندان ضروری به نظر می رسد.


نقل از :ایصدا

کد: 898 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ فروردين بازدید: 6069 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن ...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

واکنش مغز به روش های لاغری چیست محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد.
میان وعده ای برای استخوان ها آلو حاوی بتاکاروتن است که در پیشگیری از اختلالات بینایی بسیار موثر است.
یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.