مخترع نان سنگک و شکل تنور آن کیست؟
نان سنگک با این مزه، طعم و هضم راحت که یکی از بهترین نان های ایرانی است و طراحی پخت آن روی سنگ ریزه های داغ است، به وسیله یکی از روحانیون و علماء شیعه در قرن 10 و 11 هجری طراحی شده است.
چرا شیرهای نایلونی طعم شیرخشک میدهد؟
چرا برخی از کارخانههای فرآوردههای لبنی علاقه خاصی به تولید شیر پاستوریزه با طعم شیر خشک آن هم تنها در شیرهای نایلونی که تأمینکننده سلامت قشر ضعیف جامعه است، دارند.
عمر مفید آدامس چقدر است؟
مدیرگروه دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: زمان موثرجویدن آدامس 20 دقیقه است و افراد باید ازجویدن زیاد آدامس خودداری کند.
آلوده ترین مکان آشپزخانه کجاست؟
دفعه بعدی که در یخچال را باز می کنید تا گوجه فرنگی یا دسته ای از کاهو بردارید شاید دوست داشته باشید آنها را دوباره تمیز بشویید. یافته های جدید محققان اعلام می کند، کشوی سبزیجات در یخچال محل مناسبی برا . . .