به گزارش لقمه، دیوید هیپل صاحب این ساندویچ در مورد انگیزه خود میگوید: 14سال پیش این ساندویچ را برای یکماه نگهداشتم تا به دوستهایم ثابت کنم که ساندویچهای مکدونالد پس از هفتهها هیچ تغییری نمیکند اما پس از آن متوجه شدم پس از 14سال نیز این ساندویچ مانند روز نخست است. در این تصویر هم که اثر کارن هارنراهانKaren Hanrahan است برگر سمت چپ در سال 1996 و سمت راستی در 2008 تولید شدهاست. گفتنی است برخی افراد بهکار بردن مواد نگهدارنده ویژهای در محصولات این رستوران را بهعنوان راز ماندگاری ساندویچهایش ارزیابی میکنند.