زندگی را با این مواد خوش طعم کنید
لقمه: افزودن ادویه به غذا میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. این طعمدهندهها نتایج تحقیقی در دانشگاه جورجیا نشان میدهد که منبع مهمی از اسیکر بولدیکهای ضدبیماری هستند، ادویههای . . .
چگونه یک مصرفکننده فهیم شکلات باشیم؟
اکثر مصرف کنندگان بازار شصت میلیارد دلاری شکلات و سایر محصولات تولید شده با استفاده از کاکائو، احتمالاً با حقایق فراسوی این محصول خوشطعم و لذیذ آشنا نیستند.
برای طبخ غذا از چه نوع روغنی استفاده شود؟
یک متخصص اظهار داشت: روغن هایی که حاوی مقادیر زیاد اسیدهای چرب اشباع هستند در حرارت اتاق جامد هستند، اینها می توانند هم از منابع حیوانی (روغن حیوانی، دنبه، کره) و هم از منابع گیاهی (روغن نارگیل، روغن . . .