چه کسانی سویا را راحت تحمل می‌کنند؟ راجع به سویا حرف و حدیث زیاد است برای همین سوالی اساسی در ذهن شکل می‌گیرد که آیا سویا یک ماده‌ی غذایی معجزه‌گر است یا اینکه خطراتی نیز برای سلامتی دارد.
همه چیز درباره سیر ترشی سیرترشی، جزو خوراکی‌های پرطرفداری است که از زمان‌های گذشته در ایران به صورت سنتی تهیه می‌شده و در طول سال‌های اخیر هم بازار تولید صنعتی این محصول، رونق خوبی داشته است.
روشی برای آب کردن چربی شکم کاپسایسین موجب کاهش کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال های درد در بدن می شود.
رابطه تغذیه با آلزایمر (Alzheimer's and diet) شاید برای شما هم ترسناک‌ترین چیز در زندگی از دست دادن حافظه‌تان باشد؛ اتفاقی که منجر به فراموش کردن عزیزانتان، گذشته و حتی خودتان بشود، این عارضه‌ای است که آلزایمر ایجاد می‌کند.
خواص پنیر پیتزای خوشمزه موزارلا را بدانید موزارلا نوعی پنیر تازه‌ی کش‌دار با طعم ملایم است که در ابتدا از شیر بوفالو تهیه می‌شد اما امروزه این پنیر پرطرفدار را از شیر گاو تهیه می‌کنند.
این سبزی خوشمزه باعث افزایش باروری می‌شود اگر قصد بارداری دارید برای بالا بردن شانس خود از کلم بروکسل غافل نشوید.
برای کاهش کالری مصرفی چه غذایی انتخاب کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت تاکید دارند تمام ویژگی‌های غذا اعم از رنگ، بو، طعم، بافت و شکل ظاهری آن روی اشتها و لذت غذا خوردن تاثیرگذار هستند.
صفحه 57 از 135  اول  قبلی   52    53    54    55    56    57    58    59    60    61    62   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.