صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
- کرونا
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پزشکی و سلامت
زیر گروه ها
کرونا
کاهش رشد سلول های سرطانی به کمک موزهای سیاه
پایگاه خبری لقمه: آیا می دانید موزهای لکه دار سیاه خواص سلامتی فراوانی دارند و می توانند شما را در پیشگیری و کاهش رشد سلول های سرطانی کمک کنند؟
آیا مصرف چغندر می تواند موجب ابتلا به نقرس شود
پایگاه خبری لقمه: چغندر حاوی سطوح بالای عوامل آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، که مطالعات نشان داده اند ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی انواع سرطان کمک کنند.
رگه های سفید گوجه فرنگی مضر است یا مفید؟
پایگاه خبری لقمه: رگههای سفیدرنگ در گوجه فرنگی ناشی از رسوب نیترات و فلزات سنگین نیست و مردم میتوانند این محصولات را با اطمینان خاطر مصرف کنند.
کاهش فشار خون با مصرف این مواد غذایی
پایگاه خبری لقمه: فشارخون بالا خطرات زیادی دارد اما با مصرف برخی موادغذایی فشارخون کاهش پیدا می کند و نیاز به دارو و پزشک پیدا نمی کنید.
درمان افسردگی با قارچ جادویی
پایگاه خبری لقمه: آزمایشها نشان میدهد که نوعی ترکیب موجود در قارچ جادویی (مجیک ماشروم) قابلیت "دوباره تنظیم کردن" مغز افراد مبتلا به افسردگیِ غیرقابل درمان را دارد.
آیا مصرف کلسیم بعد از یائسگی ضروری است؟
پایگاه خبری لقمه: مطالعه اخیر نشان داده است کلسیم بخش ضروری رژیم غذایی از دوره کودکی تا پیری در زنان در جهت کاهش ریسک پوکی استخوان بعد از یائسگی است.
چگونه بیماری عفونت خونی را تشخیص دهیم
پایگاه خبری لقمه: بیماری «سپسیس» یا عفونت خونی، واکنش مرگبار بدن به عفونت است که در بافت ها و اندام بدن کمین می کند.
صفحه 49 از 273
اول
قبلی
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید
ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله میتوا...
همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب
کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...
۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده میشود
رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟
نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها
پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده
پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است