چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟ پایگاه خبری لقمه: از بین بردن بوی سیر یک معضل جهانی است و در عین حال سیر یکی از چاشنی‌های محبوب دنیا محسوب می‌شود و تقریبا در هر فرهنگ غذایی از آن استفاده می‌شود.
جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید پایگاه خبری لقمه: پونه با سرماخوردگی مقابله می کند. پونه، کوچک ترین گیاه از خانواده نعناع است اما طعم و بوی آن در مقایسه با نعناع تندتر است.این گیاه که بومی کشور ایرلند است امروزه در سراسر جهان یافت م . . .
ارتباط غذاهای آماده با سرطان پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس انجمن سرطان ایران گفت: سبک زندگی اهمیت بسزایی در پیشگیری از سرطان دارد، باید برای جلوگیری از ابتلا به سرطان‌ خودمراقبتی‌ داشته‌ باشیم.
کاهش ریسک سرطان کبد با نوشیدن قهوه پایگاه خبری لقمه: طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم سه یا پنج فنجان قهوه ریسک سرطان کبد و سیروز کبدی را کاهش می دهد.
10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی یکی از مهم ترین علل فوت و ناتوانی جدی است که در نتیجه انسداد یا پارگی عروق خونی مغز ایجاد می شود. در این شرایط، مغز به طور ناگهانی از خون و اکسیژن سرشار آن محروم می شود که . . .
جامع ترین راهنمای تغذیه ای برای بیماران اچ آی وی مثبت! پایگاه خبری لقمه: تغذیه در بیماران اچ آی وی مثبت اهمیت ویژه ای دارد. بدن این بیماران به دلیل مصرف داروها و روند بیماری، دچار مشکلاتی از قبیل کاهش شدید وزن، عفونت، اسهال و ... می شود. لیپودیستروفی یا س . . .
ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد مصرف روزانه مغزیجات آجیلی نظیر بادام زمینی و پسته می تواند فرکانس امواج مغزی مرتبط با شناخت، بهبود بیماری، یادگیری، حافظه و حفظ چاپکی ذهن را ارتقاء بخشد.
صفحه 238 از 593  اول  قبلی   233    234    235    236    237    238    239    240    241    242    243   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت