هنگام سکته مغزی چه باید خورد؟ سکته مغزی یکی از سکته‌های رایج در ایران به شمار می‌رود و سالانه جان عده زیادی را می‌گیرد. اما سکته مغزی چیست و برای کمتر شدن صدمات آن باید چه کرد؟
خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف ویتامین‌هایی از گروه B و E و خوردن انجیر، آویشن، بادام، زعفران، عسل و چغندر برای تقویت حافظه توصیه می‌شود.
سبزی ضد سرطان را بشناسید این سبزی پرفایده سرشار از ویتامین، ضد عفونت‌ها، ضد سرطان و تقویت کننده حافظه است.
ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند! اردوری دلچسب با طعم و رایحه‌ای اشتها‌آور که مناسب گیاه‌خواران است و سفره غذای شما را رنگین‌تر می‌کند.
کندر از بروز پنجمین سرطان کشنده زنان جلوگیری می کند مطالعات محققان دانشگاه لستر انگلیس نشان می دهد که کندر باعث نابود شدن سلول های سرطان تخمدان که پنجمین سرطان کشنده زنان است، می شود.
عرضه گوشت گرم ممنوع نیست مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی گفت: عرضه گوشت گرم ممنوع نیست.
400 هتل در ایران را چه کسانی می‌سازند؟ مدیرکل مناطق نمونه و زیرساخت‌های گردشگری اعتقاد دارد، راه نجات هتل‌سازی در ایران ورود سرمایه‌گذاران خارجی است.
صفحه 403 از 552  اول  قبلی   398    399    400    401    402    403    404    405    406    407    408   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت