امنیت غذایی با توسعه کشاورزی هوشمند تحقق می‌یابد پایگاه خبری لقمه: موافقت‌نامه همکاری مشترک در حوزه امنیت غذا، به امضای معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزیر جهادکشاورزی رسید.
افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است پایگاه خبری لقمه: سازمان حمایت اعلام کرد که هرگونه اعمال قیمت لوازم خانگی بدون طی فرآیند قانونی مورد پذیرش نبوده و در صورت شکایت از واحد تولیدی در این خصوص فرایند رسیدگی اعمال می‌شود.
برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان گرمه از برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در شهر درق خبر داد.
صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور پایگاه خبری لقمه: آمار صادرات آبزیان در سال جاری نشان می دهد از دهم تا هفدهم بهمن امسال دو میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از ایران صادر شده است.
کشف تریاک در بار توت فرنگی! پایگاه خبری لقمه: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از کشف ۱۰ کیلو تریاک در قالب بار توت فرنگی خبر داد.
نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون حدود ۵۰ درصد محصولات تولید شده در بخش کشاورزی کشاورزی از مزرعه تا سفره به ضایعات تبدیل می‌شود.
تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد پایگاه خبری لقمه: اغلب به بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی توصیه می شود وزن خود را کاهش دهند، اما انجام این کار دشوار است و زمان زیادی را می طلبد.
صفحه 88 از 593  اول  قبلی   83    84    85    86    87    88    89    90    91    92    93   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر...

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  خوردن میوه برای بیماران کلیوی مفید است پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند افزودن میوه و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
میوه ضدچاقی را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوه‌ای در موش‌ها کمک می‌کند.
18 دلیل برای لاغری و کاهش وزن چاقی می‌تواند 20 سال از عمر شما را کم کند و سال‌هایی که زنده هستید را با درد همراه کند، آن را ناسالم‌تر کرده و از میزان انرژی و فعالیت شما بکاهد.
آیا «کوکاکولا»یک کالای صهیونیستی است کمپانی «کوکاکولا» با شعار تامین آسایش مردم متولد شد و اکنون پس از ۱۲۵ سال به بحران آب دامن می‌زند، در کشتار مردم فلسطین با اسرائیل همکاری می‌کند، کارگران را در کلمبیا می‌کشد و در هند به کوکای قاتل معروف شده است.