شیرینی های نوروزی/ باقلوای فوری لقمه: مدت آماده‌سازی این شیرینی، یك ساعت است. از این شیرینی در ایام نوروز هم برای پذیرایی از مهمان استفاده می کنند.
دستور تهیه چیکن فینگر غذایی با پخت سریع و آسان.
شیرینی های نوروزی/ گل های بهاری شیرینی زنجبیلی مربایی یك شیرینی بسیار خوشمزه با مزه زنجبیل حیف است كه در ایام نوروز آن را میل نكنید.
غذاهای نوروزی/ ماهی فیویج؛ غذای محلی استان گیلان لقمه: ماهی و طبخ آن به شیوه های مختلف یکی از غذاهای اصلی شمال کشور به ویژه گیلان است که معمولاً در ایام نوروز نیز آن را طبخ می کنند.
غذاهای نوروزی/ آجیل پلو مخصوص چهارشنبه‌سوری لقمه: پلوها و خوراک های متنوعی برای ایام مختلف سال در سنت ایرانی وجود دارد، اما یکی از این سنت ها، چهارشنبهسوری استکه معمولاً با خوردن تنقلاتی چون آجیل چهارشنبه سوری و یا خوراک هایی چون آجیل پلو می گذ . . .
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه باقلوای ارمنی لقمه: باقلوای یزد و قزوین را تقریبا همه ما ایرانی‌ها چشیده‌ایم كه عمدتا با مغز‌های بادام، پسته و عطر هل تهیه می‌شوند. در ارمنستان داخل باقلوا را با گردو پر كرده و از میخك برای عطر و طعم آن استفاده می‌ . . .
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه سمنو لقمه: سمنو یکی از دسرهای سنتی ایرانی و ویژه سفره هفت سین نوروزی است. ماده شیرین کننده سمنو شیرهای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته می‌شود.
صفحه 128 از 141  اول  قبلی   123    124    125    126    127    128    129    130    131    132    133   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

  آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.
آشنایی با 8 خاصیت گل کلم محققان کانادایی در بررسی‌های خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش می‌دهد.
تجویز رژیمهای غذایی غلط در برخی مطب ها مدیر اولین جشنواره "تناسب اندام و بدنسازی، تهدید تا سلامت" معتقد است که در برخی از مطبهای پزشکان رژیمهای غذایی تجویز می شود که غلط است و کارشناسان تغذیه آنها را قبول ندارند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.