شیرینی های نوروزی/ باقلوای فوری لقمه: مدت آماده‌سازی این شیرینی، یك ساعت است. از این شیرینی در ایام نوروز هم برای پذیرایی از مهمان استفاده می کنند.
دستور تهیه چیکن فینگر غذایی با پخت سریع و آسان.
شیرینی های نوروزی/ گل های بهاری شیرینی زنجبیلی مربایی یك شیرینی بسیار خوشمزه با مزه زنجبیل حیف است كه در ایام نوروز آن را میل نكنید.
غذاهای نوروزی/ ماهی فیویج؛ غذای محلی استان گیلان لقمه: ماهی و طبخ آن به شیوه های مختلف یکی از غذاهای اصلی شمال کشور به ویژه گیلان است که معمولاً در ایام نوروز نیز آن را طبخ می کنند.
غذاهای نوروزی/ آجیل پلو مخصوص چهارشنبه‌سوری لقمه: پلوها و خوراک های متنوعی برای ایام مختلف سال در سنت ایرانی وجود دارد، اما یکی از این سنت ها، چهارشنبهسوری استکه معمولاً با خوردن تنقلاتی چون آجیل چهارشنبه سوری و یا خوراک هایی چون آجیل پلو می گذ . . .
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه باقلوای ارمنی لقمه: باقلوای یزد و قزوین را تقریبا همه ما ایرانی‌ها چشیده‌ایم كه عمدتا با مغز‌های بادام، پسته و عطر هل تهیه می‌شوند. در ارمنستان داخل باقلوا را با گردو پر كرده و از میخك برای عطر و طعم آن استفاده می‌ . . .
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه سمنو لقمه: سمنو یکی از دسرهای سنتی ایرانی و ویژه سفره هفت سین نوروزی است. ماده شیرین کننده سمنو شیرهای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته می‌شود.
صفحه 128 از 141  اول  قبلی   123    124    125    126    127    128    129    130    131    132    133   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.