شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه باقلوای ارمنی


لقمه: باقلوای یزد و قزوین را تقریبا همه ما ایرانی‌ها چشیده‌ایم كه عمدتا با مغز‌های بادام، پسته و عطر هل تهیه می‌شوند. در ارمنستان داخل باقلوا را با گردو پر كرده و از میخك برای عطر و طعم آن استفاده می‌كنند.

مواد اولیه :

خمیر فیلو 450 گرم
كره یك و نیم پیمانه
مواد لازم میانی:
گردو ریز خردشده 450 گرم
دارچین یك قاشق سوپخوری
پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری
شكر ریز پیمانه
مواد لازم شربت:
شكر یك و نیم پیمانه
آب پیمانه
میخك شش عدد
آب لیموترش چهار قاشق سوپخوری


طرز تهیه شربت:

آب، شكر و میخك را روی حرارت قرار داده تاشكر حل شود سپس آب لیمو را افزوده و حرارت را خاموش می‌كنیم.


طرز تهیه مواد میانی:

تمام مواد را در كاسه‌ای با هم مخلوط می‌كنیم.

طرز تهیه باقلوا: 

قالب باقلوا با دیواره كوتاه 45 × 33 را با كره چرب كرده و دو لایه خمیر فیلو را در قالب پهن می‌كنیم طوری كه دیواره را پوشانده و كمی از آن آویزان باشد. روی خمیر را با برس كره می‌مالیم و دو لایه دیگر خمیر پهن می‌كنیم این كار را سه بار دیگر تكرار می‌كنیم تا این‌كه 10 لایه خمیر روی هم قرار گیرد. مواد میانی را روی خمیر پاشیده و با پشت قاشق پرس می‌كنیم دوباره دو لایه خمیر روی آن پهن كرده و با برس كره می‌مالیم درست مثل طبقه زیرین كار را تكرار می‌كنیم تا 10 ورق تمام شود اما بر روی لایه آخر كره نمی‌زنیم. اضافی خمیر را با قیچی از اطراف گرفته و باقلوا را با چاقوی تیز به صورت لوزی می‌بریم حالا باقی كره آب شده را روی باقلوا به صورت یكنواخت با قاشق می‌ریزیم. باقلوا را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه می‌پزیم تا روی آن طلایی شود. شربت سرد را پس از خارج كردن باقلوای داغ از فر روی آن ریخته و صبر می‌كنیم تا شربت كاملا جذب باقلوا شود.

آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی و قنادی


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 794 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۳ اسفند بازدید: 8448 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 «نوروز» با حضور علی نصیریان کلید خورد/ یک رئالیسم جادویی درباره نوروز ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
3 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
4 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
5 آشنایی با نکات تغذیه‌ای رمضان نوروزی ۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
6 پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند
7 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
8 سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
9 مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
11 ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.