طرز تهیه فالوده شیرازی
لقمه: در فصل تابستان برای از بردن گرما و عطش، معمولاً از نوشیدنی ها و دسرهای خنک مصرف می شود که یکی از آنها فالوده شیرازی است.
دستور پخت خورش کرفس
لقمه: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام ایران طرفدار دارد.
روش تهیه خورش به آلو
لقمه: به یکی از میوه هایی است که در فصل بهار به بازار می آید و طرفداران بسیاری هم دارد. این میوه به صورت های مختلفی چون خورش مصرف می شود.
روش تهیه خورش گوجه سبز
لقمه: گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است که البته در انواع مختلفی چون مربا، ترشی و حتی خورش نیز مصرف می شود.