روش تهیه پیتزا لقمه ای با طعم دودی فست فودها غذاهایی خوشمزه اما پرخطرند. شاید پخت آنها در قطعات کوچک و سوشان در بین افراد زیاد برای استفاده کمتر شیوه مناسبی باشد. ضمن اینکه خوردن پیتزا با آن پنیر کشسان برای برخی از افراد سخت است که باز . . .
باسلــوق گل سرخ و بهار نارنج برای پذیرایی لقمه: باسلوق یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که البته بهار نارنج و گل سرخ یکی از انواع آن است.
طرز تهیه فالوده شیرازی لقمه: در فصل تابستان برای از بردن گرما و عطش، معمولاً از نوشیدنی ها و دسرهای خنک مصرف می شود که یکی از آنها فالوده شیرازی است.
سوپ کدوتنبل خامه‌ای با دستور سرآشپز لقمه لقمه: سوپ کدو تنبل خامه‌ای یک وعده غذایی کامل است که در فصل های پاییز و زمستان مصرف می شود.
دستور پخت خورش کرفس لقمه: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام ایران طرفدار دارد.
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.
روش تهیه خورش به آلو لقمه: به یکی از میوه هایی است که در فصل بهار به بازار می آید و طرفداران بسیاری هم دارد. این میوه به صورت های مختلفی چون خورش مصرف می شود.
صفحه 124 از 141  اول  قبلی   119    120    121    122    123    124    125    126    127    128    129   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  پرتقال از عفونت های ویروسی جلوگیری می‌کند ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است؛ به ...

  آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟ پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت