باسلــوق گل سرخ و بهار نارنج برای پذیرایی لقمه: باسلوق یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که البته بهار نارنج و گل سرخ یکی از انواع آن است.
طرز تهیه فالوده شیرازی لقمه: در فصل تابستان برای از بردن گرما و عطش، معمولاً از نوشیدنی ها و دسرهای خنک مصرف می شود که یکی از آنها فالوده شیرازی است.
سوپ کدوتنبل خامه‌ای با دستور سرآشپز لقمه لقمه: سوپ کدو تنبل خامه‌ای یک وعده غذایی کامل است که در فصل های پاییز و زمستان مصرف می شود.
دستور پخت خورش کرفس لقمه: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام ایران طرفدار دارد.
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.
روش تهیه خورش به آلو لقمه: به یکی از میوه هایی است که در فصل بهار به بازار می آید و طرفداران بسیاری هم دارد. این میوه به صورت های مختلفی چون خورش مصرف می شود.
روش تهیه خورش گوجه سبز لقمه: گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است که البته در انواع مختلفی چون مربا، ترشی و حتی خورش نیز مصرف می شود.
صفحه 124 از 141  اول  قبلی   119    120    121    122    123    124    125    126    127    128    129   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت