مواد لازم:
سینه مرغ: یک عددسفیده تخم مرغ: یک عددپیاز: یک عدد کوچکسیر: یک حبهپودرسوخاری: به میزان لازمروغن: به مقدار لازمنمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و یک تکه آن را میپزیم و بعد چرخ میکنیم و تکه دیگر آن را به صورت خام چرخ میکنیم و هر دو را در یک ظرف به هم اضافه میکنیم. حالا پیاز و سیر را رنده کرده و همراه سفیده تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مواد قبلی اضافه میکنیم. در این مرحله به اندازه یک گردو از مواد را برمیداریم و به صورت رولهای کوچک درمیآوریم و در پودر سوخاری میغلتانیم. این رولهای آماده باید سرخ شوند اما ظرف مورد نظر برای سرخ کردن حتما باید گود باشد تا آنها درون روغن غوطهور شوند.
نکته: