انقلاب رنگی در صنایع غذایی
شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکیها بین بچهها و حتی بزرگترهاست. در میان انواع شکلاتها، آبنباتها، تافیها و دراژههای شکلاتی (اسمارتیزها) رنگهایی زندهتر و تندتر دارند و مصرفکننده را به این فكر می . . .
مردمشناسی
غذا در یک متن فرهنگی
انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ . . .
کاهش چربی خون با گیاهان
سطح بالای چربی یا کلسترول خون میتواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.
خوراکهایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟
باکتریها با تمام راهحلهای ما برای از بین رفتن، مبارزه میکنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی میکنند.
میوه و سبزیجات:5 واحد اما چگونه؟
«برای سالم بودن هر روز 5 واحد میوه و سبزیجات میل کنید». این توصیه ای است که همیشه و همه جا میشنویم. اما تا چه اندازه به این توصیه عمل میکنیم؟
بفرمایید دیزی+ انواع آبگوشت های ایران
آبگوشت غذایی سنتی، خوشمزه و پر از خواص گوناگون است كه ایرانیها هر جای دنیا باشند آن را درست میكنند و از خوردنش لذت میبرند. این غذای اصیل مخلوطی است از حبوبات، گوشت و سبزیجات كه همگی پخته میشود و ه . . .