به نام لاغری به کام بیماری / کاهش وزن به قیمت مرگ امروزه داروهای غیرمجاز لاغری و گیاهی که در برخی از عطاری‌های شهر کرمانشاه به فروش می‌رسد جدا از مشکلات روانی که از خود به‌جای می‌گذارد باعث افزایش فشارخون و سکته‌های مغزی و بیماری‌های قلبی در مصرف‌کنن . . .
آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك . . .
گزارشی از نمایشگاه عرضه مواد غذایی؛ صف‌های طولانی برنج هندی/عرضه تخم‌مرغ زیر قیمتهای مصوب پنجمین روز نمایشگاه عرضه مواد غذایی، شوینده و لوازم آشپزخانه در حالی شروع شد که حجم عظیمی از مردم به ضلع جنوبی خیابان شهید بهشتی (مقابل مصلی) آمده‌اند.
زنده‌پزی در فرهنگ و رسم آشپزی ایرانیان جایی ندارد نجابت آشپزی ایرانی را حفظ کنیم در رقابت‌ تنگاتنگ کشورهای جهان برای جذب گردشگر، نوعی جهت‌گیری بیمارگونه در پخت‌وپز رواج یافته که مغایر با روح و فرهنگ جوامع انسانی است.
پسته خندان ایرانی چندسالی است که مردم را می گریاند ایران که یکی از خوش محصول ترین نقاط دنیا در خصوص تخمه و مغز پسته، بادام و گردوست، شهرتی دیرینه دارد اما این روزها پسته ایرانی، این محبوب خندان به جای خوش آمدن به ذائقه ایرانی ها بیشتر نصیب خارجی ها می . . .
معروف ترین شهرهای سازنده شکلات در جهان تاریخ مصرف شکلات یا این دسر بسیار خوشمزه تقریبا به سال 1100 قبل از میلاد مسیح باز می گردد و از همان زمان تا کنون به عنوان یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه بین بشریت رواج داشته که البته هر ساله توسط متخص . . .
خیار گلخانه ای نخریید مثل آن که دیگر بدن‌مان به خوردن انواع سموم در آب، غذا و هوا عادت کرده است و گویا اصلاً برای‌مان اهمیتی ندارد که خیارهای وطنی خودمان دیرزمانی است که با پوست و گوشت‌شان سمومی را به خوردمان می‌دهند.
صفحه 72 از 92  اول  قبلی   67    68    69    70    71    72    73    74    75    76    77   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

17 راز برای طول عمر بیشتر تحقیقات نشان داده است افرادی که در مراسم های مذهبی شرکت می کنند، زندگی طولانی تری دارند.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.