شیرینی‌های چندصد ساله ایرانی در نوروز+ عکس در روزهایی که هنوز پای شیرینی‌های مربایی و نارگیلی و دانمارکی به میزهای پذیرایی باز نشده بود، باقلوا، مسقطی، راحت‌الحلقوم و سوهان پای ثابت تشریفات عید به حساب می‌آمدند؛ شیرینی‌های سنتی‌ای که عمر بعضی . . .
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤا . . .
زعفران در سالی که گذشت ... ایران با تولید سالانه بیش از 250 تن زعفران بیش از 95 درصد از این محصول گران‌بها در جهان را تامین می‌کند و اولین تولیدکننده زعفران در دنیا است اما چگونگی بسته‌بندی، بازاریابی و ... دست به دست هم داده‌ . . .
نرم نرمك می‌رسد اینك بهار ... خوش به حال روزگار هتل‌ها در نوروز حال و هوای دیگری دارند با نزدیك‌شدن قدم‌های بهار كه طبیعت جامه‌ای دیگر بر تن می‌پوشاند ایرانیان به رسم سنت دیرینه پیشینیان خود با غبارروبی، نونوار كردن وسایل كهنه و خرید رخت و لباس نو به استقبال جشن باستانی نوروز می‌روند. ب . . .
قلیان هنوز در قهوه‌خانه‌ها نفس می‌كشد! بازهم قلیان‌ها خبرساز شده اند! این بار هم فرمانده نیروی انتظامی برای برخورد با قلیان‌ها هشدار داد و ضمن اعلام آمادگی كامل ناجا برای جمع‌آوری قلیان‌ها گفت: «نیروی انتظامی آمادگی جمع‌آوری همه قلیان‌ها ر . . .
آجیل کهنه بود، نخرید/حداقل ۲۰ درصد آجیل‌ها آلوده‌اند رضا غلامی در گفت‌و‌گویی در پاسخ به این پرسش که با توجه به گرانی آجیل و خشکبار و امکان توزیع آجیل های کهنه و مسموم که حاوی سموم قارچی مانند افلاتوکسین هسند، وزارت بهداشت چه اقدامی برای کنترل و جلوگیری . . .
افزایش ماندگاری میوه با نانو پوشش‌ خوردنی یكی از مهم‌ترین مشكلاتی كه در زمینه افزایش ماندگاری میوه‌ها و سبزیجات و بخصوص محصولاتی كه به دیگر كشورها صادر می‌شود وجود دارد این است كه میوه‌ها پس از برداشت همچنان به حیات‌شان ادامه می‌دهند و در اثر . . .
صفحه 71 از 92  اول  قبلی   66    67    68    69    70    71    72    73    74    75    76   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.