مواد لازم
• 2.5 پیمانه کوکی شکلاتی خرد شده
• نصف پیمانه کره آب شده
• دو قوطی خامه
• دو پیمانه شکلات شیری آب شده
• نصف پیمانه آب پرتقال
• یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
• یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین حل شده در دو قاشق غذاخوری آب داغ
طرز تهیه
1. کوکیها را با کره درون کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را درون قالب تارت بریزید و فشار دهید تا قالب ظرف را بگیرند. آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2. در یک کاسه متوسط، خانه، شکلات آب شده، آب پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید. ژلاتین را روی آنها بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
بازگشت به صفحه نخست