صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار
مصرف خرما در ماه رمضان به نسبت بقیه ماه های سال بیشتر است که می توان از آن به عنوان یکی از مواد مقوی و مفید برای بدن، انواع شیرینی های مختلفی را تهیه کرد.
روش تهیه بامیه خانگی؛ شیرینی بعد از افطار
بامیه یکی از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است که بسیار هم خوشمزه و خوش خوراک است که اگر آن را در خانه تهیه کنید سالمتر است.
اسلایس كیك و حلوا؛ شیرینی بعد از افطار
دستور زیر از تلفیق کیک و حلوا تهیه می شود که در سفره افطار و همچنین پس از افطاری در مهمانی ها استفاده می شود.
روش تهیه پای شکلاتی سه لایه
دستور تهیه پای شکلات برای 10 نفر و طی 30 دقیقه آماده می شود.
طرز تهیه ترحلوا؛ پای ثابت سفره افطار شیرازیها
ترحلو، در جشن ها، مهمانی ها، عزاداری و به ویژه در ایام ماه رمضان در شیراز مصرف زیادی دارد.
توپک خرما؛ شیرینی بعد از افطار
خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
طرز تهیه رولت خرما؛ شیرینی بعد از افطار
خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
صفحه 17 از 26
اول
قبلی
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رژیم لاغری با عسل
عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...
مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟
آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...
آرام خوردن و درست جویدن غذا
در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن
یکی از جدیدترین خبرهای تغذیهای که امروزه به گوش میرسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
هشدارهای تغذیـهای به گیاهخواران
با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
مرگ زودرس با چربی دور کمر
مطالعات و نتایج به دست آمده یک تیم پزشکی در آمریکا نشان میدهد چربی دور کمر با کاهش عمر مرتبط است.
سفید کردن چه بر سر دندانها میآورد؟
عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیتهای شدید و فرسایش دندانها میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است