ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار مصرف خرما در ماه رمضان به نسبت بقیه ماه های سال بیشتر است که می توان از آن به عنوان یکی از مواد مقوی و مفید برای بدن، انواع شیرینی های مختلفی را تهیه کرد.
روش تهیه بامیه خانگی؛ شیرینی بعد از افطار بامیه یکی از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است که بسیار هم خوشمزه و خوش خوراک است که اگر آن را در خانه تهیه کنید سالمتر است.
اسلایس كیك و حلوا؛ شیرینی بعد از افطار دستور زیر از تلفیق کیک و حلوا تهیه می شود که در سفره افطار و همچنین پس از افطاری در مهمانی ها استفاده می شود.
روش تهیه پای شکلاتی سه لایه دستور تهیه پای شکلات برای 10 نفر و طی 30 دقیقه آماده می شود.
طرز تهیه ترحلوا؛ پای ثابت سفره افطار شیرازی‌ها ترحلو، در جشن ها، مهمانی ها، عزاداری و به ویژه در ایام ماه رمضان در شیراز مصرف زیادی دارد.
توپک خرما؛ شیرینی بعد از افطار خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
طرز تهیه رولت خرما؛ شیرینی بعد از افطار خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
صفحه 17 از 26  اول  قبلی   12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت