ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار


مصرف خرما در ماه رمضان به نسبت بقیه ماه های سال بیشتر است که می توان از آن به عنوان یکی از مواد مقوی و مفید برای بدن، انواع شیرینی های مختلفی را تهیه کرد.

به گزارش لقمه، با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.


مواد لازم :
خرما 200 گرم
گردو 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین


طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید. بعد اونها رو آبکش کنید و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید. هسته خرما رو هم در بیارید.



گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.



بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگر، خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.



نکته: برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندهید.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم. و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.





نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید.





دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.



و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته: شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشود.



و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدهید.



و اونها رو داخل کپسول بگذارید و با گردو، خلال پسته، خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید. با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.


بازگشت به صفحه نخست
نقل از :بهار سایت

کد: 4606 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳ مرداد بازدید: 5294 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاپ‌کیک شکلات تلخ و تمشک برای عید فطر ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 روش تهیه کیک خرما مناسب برای بعد از افطار ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ مرداد
3 راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
4 گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ آذر
5 تهیه شیرینی بدون نیاز به پخت (1) ۱۳۹۱ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.