به گزارش لقمه، بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینیهای مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.مواد لازم: آرد ۳ پیمانه کره سه چهارم پیمانه پودرقند یک دوم پیمانه زرده تخممرغ ۱ عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شیر یک دوم پیمانه خرما حدود ۵۰ عدد گردوی خرد شده ۱ پیمانه پودر پسته به میزان دلخواهدارچین ۱ قاشق غذاخوری شکر یک دوم پیمانه سفیده تخممرغ به مقدار لازم روش تهیه: کره و پودر قند را با همزن بزنید، زرده تخممرغ و وانیل را اضافه کرده، شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد؛ هستههای خرما را درآورده و یک چهارم مغز گردوی در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و به صورت نوارهای ۲ سانتی برش دهید، نوار را یک دور دور خرما بپیچید؛ سفیده را با چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شکر، پودر پسته و گردوی خرد شده و دارچین بغلطانید و در سینی فر چرب شده قرار دهید، آنگاه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید، سپس صبر کنید تا سرد شود و در ظرف بچینید.برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آنها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری نمایید. بازگشت به صفحه نخست