حضور کپل و کپلک در نمایشگاه شیرینی و شکلات سیزدهمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات روز دوشنبه 24 شهریورماه افتتاح شد.
نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران؛ 24 تا 27 شهریور 93 سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران 24 تا 27 شهریور در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
500 سفره غذای سالم و تهیه کیک 10 طبقه در برج میلاد معاون ارتقای سلامت شهرداری تهران برنامه‌های شهرداری را در هفته سلامت تشریح کرد و گفت: برپایی جشنواره 500 سفره غذای سالم به همراه رونمایی از کیک سالم 10 طبقه که از مواد لبنی و میوه تهیه شده در برج میلا . . .
برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت دام و طیور دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور و دامپزشکی 9 تا 12 بهمن ماه و در ادامه دهه بین المللی کشاورزی اصفهان در محل نمایشگاه‌های بین المللی استان اصفهان برگزار می‌شود.
سومین همایش ملی مدیریت کنترل آفات برگزار می‌شود سومین همایش ملی مدیریت کنترل آفات روزهای اول و دوم بهمن امسال در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.
چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک با حضور شرکت‌های دانش بنیان در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد و تا 21 دی ماه ادامه دارد.
برگزاری مسابقه بین‌المللی نقاشی با موضوع «هدر دادن غذا» ویژه دانش‌آموزان بیست و سومین دوره مسابقات بین‌المللی نقاشی کودکان با موضوع هدر دادن غذا و موضوعات فرعی شامل «بیایید با صرفه‌جویی و هدر ندادن غذا سیاره خود را نجات دهیم» و «هدر دادن غذا از بین بردن کره زمین است» برگزا . . .
صفحه 10 از 15  اول  قبلی   5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.