صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
جشنواره و نمایشگاه ها
برگزاری جشنواره تغذیه برتر در رستورانها توسط اتاق اصناف ایران
معاون فرهنگی و اجتماعی اتاق اصناف ایران با اعلام این خبر گفت: نخستین دوره از جشنواره تغذیه برتر در رستوران ها با هدف ارتقای کیفی محصولات و خدمات در رستوران ها آذر ماه امسال در تهران برگزار می شود.
همایش روز جهانی غذا 25 مهرماه برگزار میشود
همایش روز جهانی غذا 25 مهر ماه سال جاری به همت کانون انجمن های صنایع غذایی ایران برگزار می شود.
نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال برگزار میشود
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در خصوص فراخوان مشارکت و حضور در نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال توضیحاتی ارائه داد.
آغاز ثبت نام قطعی نمایشگاه نوشیدنی ها
مدیر اجرایی ششمین نمایشگاه بینالمللی نوشیدنیها و صنایع وابسته با اشاره آخرین مراحل اجرایی این نمایشگاه گفت: از روز اول تا دهم تیرماه ثبت نام قطعی و جانمایی شرکت کنندگان انجام می شود و متقاضیانی که ه . . .
۱۱ تا ۱۳ نوامبر 2015 / ۲۰ تا ۲۲ آبان ۱۳۹۴
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی غذا و نوشیدنیها، رستوران و هتل تجهیزات و خدمات جانبی
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی غذا و نوشیدنیها، رستوران و هتل تجهیزات و خدمات جانبی ۱۱ تا ۱۳ نوامبر 2015 / ۲۰ تا ۲۲ آبان ۱۳۹۴ در شانگهای چین برگزار می گردد.
پاویون جمهوری اسلامی ایران در اکسپو میلان 2015 ایتالیا
شرکت سهامی نمایشگاهها به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران با تشکیل یک تیم مجرب و آزموده و ماهها تلاش شبانه روزی در نمایشگاه اکسپو میلان شرکت نمود.
افتتاح بزرگترین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی و غذایی آسیا در تهران
بیست و دومین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذائی (ایران آگروفود 2015) که بزرگترین نمایشگاه کشاورزی و غذائی آسیا محسوب می شود، امروز با حضور مقامات وزارت صنعت معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی . . .
صفحه 9 از 16
اول
قبلی
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شیر را با شیره خرما میل كنید
اگر این روزها به یكی از شهرها یا استانهای جنوبی ك...
آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید
اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...
برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید
برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابههای گازدار و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
عصرانهای برای لاغر شدن
مصرف میانوعدههای حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک میکند.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی
رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزلهزده
یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟
پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان میدهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروههای سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامهریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذیها را نشان میدهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است