جشنi‌های باستانی «خوراکی‌ها» در ایران آیین جشن انگور (شانادر)، جشن خرمن (کوکوله)، جشن هندوانه، برداشت عسل، هویج، برداشت ساقه‌های طلایی گندم، برنج و ... از جمله جشن‌هایی هستند که همزمان با برداشت محصول و شکرگزاری برگزار می‌شوند و برخی از آ . . .
حضور کپل و کپلک در نمایشگاه شیرینی و شکلات سیزدهمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات روز دوشنبه 24 شهریورماه افتتاح شد.
نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران؛ 24 تا 27 شهریور 93 سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران 24 تا 27 شهریور در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
500 سفره غذای سالم و تهیه کیک 10 طبقه در برج میلاد معاون ارتقای سلامت شهرداری تهران برنامه‌های شهرداری را در هفته سلامت تشریح کرد و گفت: برپایی جشنواره 500 سفره غذای سالم به همراه رونمایی از کیک سالم 10 طبقه که از مواد لبنی و میوه تهیه شده در برج میلا . . .
برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت دام و طیور دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور و دامپزشکی 9 تا 12 بهمن ماه و در ادامه دهه بین المللی کشاورزی اصفهان در محل نمایشگاه‌های بین المللی استان اصفهان برگزار می‌شود.
سومین همایش ملی مدیریت کنترل آفات برگزار می‌شود سومین همایش ملی مدیریت کنترل آفات روزهای اول و دوم بهمن امسال در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.
چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک با حضور شرکت‌های دانش بنیان در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد و تا 21 دی ماه ادامه دارد.
صفحه 8 از 14  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه خاطره غذاخوردن با کنترل اشتها خاطره خوردن یک وعده غذایی حجیم می‌تواند تا ساعتها پس از آن احساس گرسنگی کمتری به فرد منتقل کند.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.