سومین همایش ملی مدیریت کنترل آفات برگزار می‌شود سومین همایش ملی مدیریت کنترل آفات روزهای اول و دوم بهمن امسال در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.
چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک با حضور شرکت‌های دانش بنیان در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد و تا 21 دی ماه ادامه دارد.
برگزاری مسابقه بین‌المللی نقاشی با موضوع «هدر دادن غذا» ویژه دانش‌آموزان بیست و سومین دوره مسابقات بین‌المللی نقاشی کودکان با موضوع هدر دادن غذا و موضوعات فرعی شامل «بیایید با صرفه‌جویی و هدر ندادن غذا سیاره خود را نجات دهیم» و «هدر دادن غذا از بین بردن کره زمین است» برگزا . . .
دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و فرآورده‌های لبنی برگزار می‌شود دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور، فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته با حضور بیش از 400 شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از فردا - سه‌شنبه - آغاز می‌شود.
اولین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار و آجیل ایران برگزار می‌شود اولین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار، آجیل، میوه‌های خشک و صنایع وابسته، از 28 آبان تا یکم آذرماه، با حضور صدها شرکت تولیدکننده و صادرکننده خشکبار داخلی و خارجی، در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران . . .
سخنگوی برنامه جهانی غذا در ایران: از 30 هنرمند یاور غذا تقدیر می شود/حدود یك میلیارد نفر در جهان گرسنه هستند دارا دربندری، سخنگوی برنامه جهانی غذا با بیان اینکه کشور ایران جزو پنج کشور مطرح در زمینه اطلاع‌رسانی در رابطه با مبارزه با گرسنگی بوده است،از برگزاری مراسم بزرگداشت روز غذا و تقدیر از 30 نفر از هنرمن . . .
اولین نمایشگاه فرآورده های غذایی آماده ، نیمه آماده و کیترینگ در تهران رئیس ستاد برگزاری اولین نمایشگاه فرآورده های غذایی آماده ، نیمه آماده و کیترینگ از برگزار نمایشگاه فوق در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران از تاریخ 8 الی 11 دی ماه 92درتهران خبرداد.
صفحه 8 از 13  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  
نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.