صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
ارسال به دوست
>
مجله لقمه
>
جشنواره و نمایشگاه ها
جشنواره غذای استانی و ملل ۲۰ مهرماه برگزار می شود
پایگاه خبری لقمه: جشنواره غذای استانی و ملل ۲۰ مهرماه با همکاری انجمن همسران دیپلمات های وزارت امور خارجه، در مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه برگزار می شود.
چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد
پایگاه خبری لقمه: همزمان با چهارمین جشنواره ملی پسته، دومین تالار بورس پسته کشور و خط تولید بستهبندی پسته تازه صنعتی برای نخستین بار در دامغان به بهرهبرداری رسید.
بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود
پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی صنایع شیرینی و شکلات گفت: در صورتی که طرح عدم درج برچسب قیمت به صورت قانونمند به مرحله اجرایی برسد، اتفاق خاصی در بازار رخ نمی دهد.
نمایشگاه بینالمللی تخصصی صنایع غذایی و مصرفی در قطر برگزار می شود
پایگاه خبری لقمه: معاون دفتر ربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت از برنامه ریزی برای حضور شرکتهای ایرانی در پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بینالمللی تخصصی صنایع غذایی و مصرفی که در آبان ماه و . . .
جشنواره فیلم سلامت با تازهترین ساخته تهمینه میلانی افتتاح میشود
پایگاه خبری لقمه: تازهترین ساخته تهیمنه میلانی به عنوان نخستین فیلم دومین جشنواره ملی فیلم سلامت نمایش داده خواهد شد.
برگزاری اولین نمایشگاه ترویج شیر مادر در یزد
پایگاه خبری لقمه: همزمان با فرا رسیدن هفته جهانی تغذیه با شیرمادر، اولین نمایشگاه ترویج فرهنگ شیرمادر در بیمارستان شهید صدوقی یزد برگزار شد.
انتشار فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری
پایگاه خبری لقمه: فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری با رویکرد میهمان نوازی منتشر شد.
صفحه 5 از 16
قبلی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند
یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...
غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید
یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...
5 خوردنی كاهشدهنده درد
پنج ماده غذایی در كاهش التهاب و درد در تمام بدن مؤ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است
ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
پوست خود را شاداب کنیم
سلامت پوست تاثیر بسزایی در شادابی چهره شما دارد.با خوردن مواد غذایی زیر چهره خود را شاداب تر کنید.
تخم مرغ کلید سلامتی
17 مهرماه، مصادف با ۹ اکتبر روزجهانی تخممرغ نامگذاری شده است. تخممرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را بهطور متعادل تأمین میکند.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟
لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوستاندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است