در همایش روز جهانی غذا؛ کتاب «نقش صنایع غذایی در صنعت غذای ایران» رونمایی شد کتاب «نقش صنایع غذایی در صنعت غذای ایران» در همایش روز جهانی غذا رونمایی شد.
رئیس کانون صنایع غذایی ایران عنوان کرد: صنعت غذای کشور از نظام توزیع نامناسب رنج می‌برد محمدرضا مرتضوی با بیان این مطلب گفت: این امر آسیب جدی به مصرف کننده وارد می‌کند و با افزایش قیمت تمام‌شده از قدرت خرید مردم می‌کاهد.
وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا عنوان کرد: ناهماهنگی سازمان‌های مرتبط با سلامت مردم پذیرفتنی نیست انتظار دارم سازمان‌های نظارتی، هماهنگی بیشتری با هم داشته باشند و دیگر شاهد آن نباشیم که سازمان استاندارد برای سلامت یک فرآورده در مقابل سازمان غذا و دارو بایستد.
رئیس سازمان غذا و دارو در همایش روز جهانی غذا: تقلبات غذایی معضل بسیار جدی است/ ایجاد شبکه شناسایی تقلبات غذایی معاون وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا گفت: در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم.
همایش روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت برگزار شد همایش روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در سالن اجلاس سران برگزار شد.
برگزاری جشنواره‌ تغذیه برتر در رستوران‌ها توسط اتاق اصناف ایران معاون فرهنگی و اجتماعی اتاق اصناف ایران با اعلام این خبر گفت: نخستین دوره از جشنواره تغذیه برتر در رستوران ها با هدف ارتقای کیفی محصولات و خدمات در رستوران ها آذر ماه امسال در تهران برگزار می شود.
همایش روز جهانی غذا 25 مهرماه برگزار می‌شود همایش روز جهانی غذا 25 مهر ماه سال جاری به همت کانون انجمن های صنایع غذایی ایران برگزار می شود.
صفحه 5 از 13  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.