جشنواره غذای استانی و ملل ۲۰ مهرماه برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: جشنواره غذای استانی و ملل ۲۰ مهرماه با همکاری انجمن همسران دیپلمات های وزارت امور خارجه، در مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه برگزار می شود.
چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد پایگاه خبری لقمه: هم‌زمان با چهارمین جشنواره ملی پسته، دومین تالار بورس پسته کشور و خط تولید بسته‌بندی پسته تازه صنعتی برای نخستین بار در دامغان به بهره‌برداری رسید.
بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی صنایع شیرینی و شکلات گفت: در صورتی که طرح عدم درج برچسب قیمت به‌ صورت قانونمند به مرحله اجرایی برسد، اتفاق خاصی در بازار رخ نمی دهد.
نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صنایع غذایی و مصرفی در قطر برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: معاون دفتر ربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت از برنامه ریزی برای حضور شرکت‌های ایرانی در پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صنایع غذایی و مصرفی که در آبان ماه و . . .
جشنواره فیلم سلامت با تازه‌ترین ساخته تهمینه میلانی افتتاح می‌شود پایگاه خبری لقمه: تازه‌ترین ساخته تهیمنه میلانی به عنوان نخستین فیلم دومین جشنواره ملی فیلم سلامت نمایش داده خواهد شد.
برگزاری اولین نمایشگاه ترویج شیر مادر در یزد پایگاه خبری لقمه: همزمان با فرا رسیدن هفته جهانی تغذیه با شیرمادر، اولین نمایشگاه ترویج فرهنگ شیرمادر در بیمارستان شهید صدوقی یزد برگزار شد.
انتشار فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری پایگاه خبری لقمه: فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری با رویکرد میهمان­ نوازی منتشر شد.
صفحه 5 از 16  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تأثیر تورم مواد خوراکی بر تغذیه خانواده‌ها گفت: افزایش قیمت‌ها آسیب جدی به سفره خانوارها وارد کرده و چالش سوءتغذیه در کودکان را تشدید کرده است.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
شغل‌های چاق کننده را بشناسید محققان در جدیدترین مطالعات خود فهرست مشاغلی را منتشر کرده اند که افراد را دچار اضافه وزن می کند، از سوی دیگر عواملی که موجب این چاقی می شود نیز معرفی شده اند.