چه کسانی باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟


پایگاه خبری لقمه: با وجود انواع متعددی از مولتی ویتامین‌ها، فاکتورهای کمی هستند که مشخص می‌کنند چگونه باید از آنها استفاده کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان تغذیه نکاتی را که باید به آنها توجه داشته باشیم مشخص می‌کنند.

 
چه کسانی باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟
به گفته کارشناسان، کسانی که رژیم غذایی سالمی ندارند، کسانی که یک یا چند گروه غذایی را از رژیم غذایی‌شان حذف کرده‌اند، افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و کسانی که (احتمالا به دلیل مشکلات سلامت) کم‌اشتها هستند، ممکن است 27 ماده مغذی لازم برای بدن را دریافت نکنند. کاستی‌های زیادی در این نوع سبک‌های زندگی وجوددارد و این افراد با مصرف مولتی ویتامین‌ها می‌توانند از رسیدن مواد لازم به بدنشان مطمئن شوند.
 
آنچه زنان به آنها نیاز دارند
به عنوان یک قانون کلی، اصلی‌ترین مواد مغذی لازم برای زنان، اسید فولیک، کلسیم و ویتامین D است.
کارشناسان می‌گویند کاهش تراکم استخوانی چیزی است که بسیار شاهد آن هستیم، بنابراین بویژه درمورد زنان اطمینان از دریافت میزان کافی کلسیم و ویتامین D به سلامت استخوانی کمک خواهد کرد.
 
مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های آمریکا توصیه می‌کند زنان در سنین باروری، روزانه 0.4 میلی‌گرم فولیک اسید دریافت کنند. این میزان می‌تواند تا 0.8 میلی‌گرم نیز افزایش پیدا کند.
همچنین میزان لازم برای دریافت کلسیم، روزانه هزار میلی‌گرم است که باید در دوزهای جداگانه مصرف شود زیرا بدن، هر بار فقط می‌تواند 500 میلی‌گرم کلسیم جذب کند.
نیاز روزانه به ویتامیD نیز روزانه حداقل هزار واحد ویتامین D است. پزشک ممکن است دوز بالاتری از این ویتامین تجویز کند که در آن صورت به انجام آزمایش خون نیاز است.
 
شکل مولتی ویتامین و زمان مصرف اهمیتی ندارد
این که مولتی ویتامین را به شکل کپسول، قرص، پودر، شربت یا قرص جویدنی مصرف کنید به انتخاب شما مربوط است.
آسان ‌بودن نحوه مصرف می‌تواند معیار انتخاب باشد. در مورد زمان مصرف نیز زمان خاصی توصیه نمی‌شود. بعد از صبحانه یا قبل از خواب تفاوتی ایجاد نمی‌کند.
 
قبل از مصرف دقت کنید
کارشناسان نسبت به مصرف مولتی ویتامین‌هایی هشدار می‌دهند که گفته می‌شود انرژی‌زا هستند.
این نوع مولتی‌ویتامین‌ها ممکن است حاوی محرک‌هایی باشند که عوارض جانبی مانند سردرد، سرگیجه، افزایش ضربان قلب، به‌هم ریختن الگوی خواب و اضطراب به همراه دارند. بنابراین قبل از مصرف مولتی ویتامین به مواد تشکیل‌دهنده آن بیشتر دقت کنید.
 
منبع: womansday.com
مترجم: یاسمین مشرف

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم

کد: 11397 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 1832 ساعت: 8:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن ویتامین ها و مکمل ها برای اکثر افراد بی فایده است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
2 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
3 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
4 باورهای غلطی که باید انها را بدانیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
5 ارتباط شیر دادن به نوزاد با بیماری ام اس چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
6 آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
7 این خانم ها مولتی ویتامین نخورند ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان
8 ترک سیگار با این مواد غذایی ۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
9 رژیم بسیار خطرناک خام خواری ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
10 چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگ...

  نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.