خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که به‌زودی منتشر می‌شود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.
همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیر روابط‌عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تهران از برگزاری همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری در سالن همایش‌های موزه ملی ایران خبر داد.
دوربین‌های عکاسی پیشنهادی برای نوروز پایگاه خبری لقمه: برای عکاسی در سفرهای خانوادگی که عکاسی به منزله یک کار حرفه‌ای نیست، پیشنهاد اول و آخر من همیشه دوربین‌های کامپکت بوده و هست.
گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، . . .
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: مراسم اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور همزمان با افتتاح سال نو راهنمایان گردشگری در کرمانشاه برگزار شد.
سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری پایگاه خبری لقمه: مراسم اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور همزمان با افتتاح سال نو راهنمایان گردشگری در استان کرمانشاه برگزار شد.
صفحه 3 از 12  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
8 تا از بدترین عادت‌های غذایی هیچ کس بی عیب و نقص نیست و تقریباً هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند اصول تغذیه‌ی سالم را مو به مو رعایت می‌کند حتی خود متخصصان تغذیه.
7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.