نرم نرمك می‌رسد اینك بهار ... خوش به حال روزگار هتل‌ها در نوروز حال و هوای دیگری دارند با نزدیك‌شدن قدم‌های بهار كه طبیعت جامه‌ای دیگر بر تن می‌پوشاند ایرانیان به رسم سنت دیرینه پیشینیان خود با غبارروبی، نونوار كردن وسایل كهنه و خرید رخت و لباس نو به استقبال جشن باستانی نوروز می‌روند. ب . . .
هرگونه افزایش قیمت هتل‌ها در نوروز تخلف است معاون گردشگری کشور از تشدید نظارت بر مراکز گردشگری و تثبیت قیمت‌ها در نوروز خبر داد.
انواع رستـوران در هتل امروزه با توجه به فرهنگ‌ها و متعاقب آن ذائقه‌های مختلف در این دنیای بزرگ انواع رستوران و مکان پذیرایی با امکانات و شرایط مختلف و درجه‌بندی‌های گوناگون(در برخی از کشورها) جهت پذیرایی و ارائه خدمات غذا . . .
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را . . .
در گفت‌وگو با مسیح‌الله صفا، ریاست جامعه هتلداران کیش مطرح شد: درجه‌بندی هتل‌ها را به متخصصان جامعه بسپاریم جزیره کیش در حال حاضر سالانه میزبان یک میلیون نفر گردشگر داخلی و خارجی است، با فعالیت حدود 46 هتل از یک تا پنج ستاره با ظرفیت بالغ بر 4800 اتاق و حدود 11000 تخت از صدرنشینان و قطب‌های هتلداری ایران اس . . .
تبدیل کاروانسراهای تهران به هتل‌های سنتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران از تبدیل تعدادی از کاروانسراهای تاریخی این استان به هتل سنتی خبرداد.
1    2    3    4    5   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان