کافه نادری فروخته می شود؟ پایگاه خبری لقمه: بخش خصوصی مالک کافه نادری است و در صورت فروش شهرداری خریدار آن است.
هزینه‌ی غذا در رستوران های تفلیس چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: تفلیس، پایتخت کشور گرجستان و یکی از شهرهای زیبا این کشور می باشد. از آن جا که شهر تفلیس در نزدیکی کشور ما قرار دارد و شباهت های فرهنگی را می توان در این شهر زیبا و تاریخی دید، عجیب ن . . .
حشرات خوراکی در منو غذایی ایتالیایی ها پایگاه خبری لقمه: حشرات کامل خوراکی از زمستان امسال بر اساس مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره «غذاهای نوین»، وارد فهرست غذایی ایتالیایی ها خواهند شد.
اقامت در هتل های لوکس جهان پایگاه خبری لقمه: اقامت لوکس هیچگاه به داخل شهرها ختم نمی شود بلکه می توانید در دور افتاده ترین نقاط در دل طبیعت ، جنگل و حتی سردترین نقاط جهان نیز هتلی لوکس برای اقامت پیدا کنید.
شرکت ایزی هتل انگلیس با شرکت‌های سازنده ایرانی به توافق رسیدند پایگاه خبری لقمه: شرکت «ایزی هتل» انگلیس برای گشایش ۵۰۰ اتاق در ایران به توافق رسیدند.
چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ پایگاه خبری لقمه: چلوکباب کوبیده را می توان معروف ترین و فراگیرترین غذای ایرانی دانست، این غذا که روزگاری اعیانی محسوب می شد امروز در اغلب رستوران ها ایرانی در دسترس است.
با بهترین هتل های فرودگاهی جهان آشنا شوید پایگاه خبری لقمه: جالب است بدانید که در سال های اخیر، توجه ویژه ای به هتل های فرودگاهی شده به طوری که بعضی از آن ها معماری های بسیار زیبا و امکانات زیادی دارند.
صفحه 5 از 12  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.