رئیس جامعه هتلداران ایران: ۴۳۵۰ بازرسی محسوس و نامحسوس از هتل‌های سراسر کشور در نوروز رئیس جامعه هتلداران ایران از انجام ۴ هزار و ۳۵۰ مورد بازرسی محسوس و نامحسوس از هتل‌های سراسر کشور در نوروز امسال خبر داد.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند رئیس مرکز بین‌المللی طب مسافرتی ایران به تبیین توصیه‌هایی پیرامون تغذیه در ایام سفرهای نوروزی پرداخت و بر ضرورت بازرسی مرتب و دقیق از مراکز عرضه غذا در جاده‌ها و پلمپ رستوران‌های متخلف توسط وزارت بهدا . . .
آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماریهای منتقل از آب، مصرف ترشی سیر و ترشی پیاز مفید است و بهتر است از مصرف آش،سوپ و غذاهایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و پیاز در مکانهایی که ق . . .
آب و غذاهای بین راه مطمئن نیست مسافران آب سالم و غذای فاسد نشدنی همراه ببرند رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به مردم در ایام نوروز توصیه کرد که مراقب بهداشت فردی و بیماریهای تنفسی که هنوز فروکش نکرده باشند،خوددرمانی نکنند و در مصرف غذا حین سفر دقت کنند.
غذاهای شوشتری‌، عامل جذب گردشگران خارجی مدیر مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری شوشتر گفت: از فرصت‌ها و شرایط سیاسی ایجاد شده برای جذب گردشگران خارجی بهره می‌بریم.
خوابیدن میان ماهی‌ها در هتلی متفاوت/عکس خیلی از کشورها به دنبال ساخت هتل‌های مرتفع‌تر و رقابت در این زمینه هستند اما در تانزانیا هتلی ساخته شده که با امکاناتی متفاوت نظر خیلی‌ها را به خود جلب کرده است.
1    2    3    4    5    6   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
مروری بر زندگی و سرنوشت بنیانگذار اولین کارخانه پلاستیک ایران و مالک پلاسکو پایگاه خبری لقمه: حبیب القانیان بود که اولین پاساژها و برج‌های تهران را ساخت و مرکزیت تجاری تهران را از بازار به مناطق شمالی‌تر منتقل کرد. ساختمان‌های پلاسکو و آلومینیوم، یادگار اوست. او و برادرانش، اولین کارخانه پلاستیک و ملامین‌سازی در ایران را در اوایل دهه 1340 ساختند.
درمان بی‌خوابی با ترش‌ترین میوه دنیا خواص طبیعی برخی از میوه‌ها از قوی‌ترین دارو‌ها مؤثر‌تر است و ‌می‌تواند به سلامت افراد بویژه در دوران سالمندی کمک فراوانی نماید.
بهترین سوخت و اجاق‌گاز برای سفر بهترین اجاق‌گاز، اجاق‌گازی است که تهیه سوخت آن آسان باشد و در هر شرایط آب و هوایی و هر عرض جغرافیایی کار بکند.

حامیان