گزارش تصویری/ استانگردی دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: در دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه، راهنمایان گردشگری به همراه اهالی رسانه از طاق بستان، بیستون، زیج منیژه و نقش برجسته آنوبانی نی بازدید کر . . .
در نشست خبری راهنمایان گردشگری عنوان شد: اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون خبر داد.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه در نشست خبری راهنمایان گردشگری: برای صنعت گردشگری استان کرمانشاه فرش قرمز پهن می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: مجتبی نیک کردار تاکید کرد: فرش قرمز را برای صنعت گردشگری در این استان پهن می کنیم چون قابلیت آن را داریم.
جبار کوچکی‌نژاد در نشست خبری راهنمایان گردشگری: تشکیل نظام صنفی گردشگری/ یک فوریت طرح وزارت گردشگری تصویب شد پایگاه خبری لقمه: مجلس شورای اسلامی در حوزه گردشگری چند بحث را به صورت جدی در دستورکار خود قرار داده است که یکی از این مباحث موضوع تشکیل وزارت گردشگری است که یک فوریت آن به تصویب رسیده است.
گزارش تصویری/ اولین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور از روز اول اسفندماه در کرمانشاه اغاز شده است.
فرماندار شهرستان صحنه در جمع راهنمایان گردشگری و خبرنگارن: «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند پایگاه خبری لقمه: نورالدین فرزادی پور ابراز امیدواری کرد که «صحنه» زیبا، «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز را به مردم ایران معرفی شود تا گردشگران به این شهر گسیل شوند و از زیبایی های آن بهره ببرند.
یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه آغاز شد پایگاه خبری لقمه: یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور به میزبانی کرمانشاه آغاز شد.
صفحه 4 از 12  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.
اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم رابطه‌ای میان عوامل قابل‌تغییر سبک زندگی مانند تغذیه و توان باروری مردان وجود دارد.
برای لاغری بیش از حد چه بخوریم؟ لاغر و استخوانی هستید؟ خسته‌اید از بس به دنبال لباس‌هایی گشته‌اید که کمی چاق‌تر نشان‌تان بدهند؟ لباس‌هایی که دوست دارید، در تن‌تان زار می‌زنند؟ به انواع و اقسام توصیه‌های چاقی که هر کدام از اقوام و فامیل تجویز کرده‌اند، عمل کرده‌اید اما بی‌فایده بوده؟