صرف‌نظر از افزایش نرخ اقامت هتل‌ها در نوروز امسال پایگاه خبری لقمه: رییس هیات‌مدیره جامعه هتلداران ایران گفت:‌ کاهش مسافر و اوضاع بد اقتصادی باعث شده برای نوروز امسال بیشتر هتل‌ها از افزایش نرخ اقامت صرف‌نظر کنند.
هتل‌های خارجی در ایران برندفروشی ندارند پایگاه خبری لقمه: زهرا احمدی پور در نشستی با حضور رسانه های داخلی و خارجی برگزار شد، به تاثیرات برجام بر گردشگری اشاره کرد و افزود: دنیا دیگر با تصویرسازی های رعب آور از ایران مواجه نیست و ایران را مق . . .
بخش خصوصی را درگیر جشن جهانی نوروز کنید پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: باید بخش خصوصی را در زمینه جشن جهانی نوروز درگیر کنیم، این بخش آمادگی همکاری با سازمان میراث فرهنگی را دارد.
درجه‌بندی هتل‌های ایران با مدل فرانسوی و نروژی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری از اجرای ضوابط جدید درجه‌بندی هتل‌های ۱ تا ۵ ستاره و هتل آپارتمان‌ها با تاکید بر دو شاخص «توسعه پایدار گردشگری» و «دسترسی برای افراد ناتوان جسمی» . . .
وزیر دادگستری خبر داد حذف گواهی سوءپیشینه از مدارک مورد نیاز شروع کسب و کار پایگاه خبری لقمه:وزیر دادگستری از حذف گواهی سوءپیشینه از مدارک مورد نیاز شروع کسب و کار در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
اقدام بشردوستانه هتل سوئیسی یک هتل در سوئیس برای هشدار به مشتریان خود در دور نریختن غذایشان روش جدیدی به کار گرفته است. او از تصاویر کودکان آفریقایی برای عدم اتلاف غذاها استفاده کرده است.
فقط از فروشگاه های معتبر خرید کنید مدیر مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس گیلان گفت: برای پیشگیری از مسمومیت غذایی فرآورده های خام دامی (گوشت و لبنیات) فقط از فروشگاه های معتبر با مجوز بهداشتی خریداری شود.
صفحه 8 از 12  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
10 توصیه برای بالا بردن قدرت باروری‌ چند وقتی است که دلتان می‌خواهد بچه‌دار شوید اما هنوز قسمت نشده است؟ باید بدانید که برای پدر یا مادر شدن باید تغییراتی در تغذیه و سبک زندگی‌تان ایجاد کنید.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی