تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با تشریح عملکرد یک‌ساله فدراسیون گردشگری خوراک، بیان کرد: نقشه راه گردشگری خوراک در حال تدوین است و ۶۰ رویداد گردشگری خوراک در سال ۱۴۰۱ در سطح کشور بر . . .
روز جهانی غذا؛ آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل پایگاه خبری لقمه: می‌توان گفت جاذبه‌های گردشگری اردبیل تنها به مناظر طبیعی بی نظیر و آثار تاریخی آن محدود نمی‌شود، بلکه تنوع بالای فرهنگ غذایی در این شهر از جمله جذابیت های اردبیل برای گردشگران و مساف . . .
روز جهانی غذا؛ محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی پایگاه خبری لقمه: جذابیت غذا‌های ایرانی برای گردشگران خارجی برهیچ‌کسی پوشیده نیست. بسیاری از گردشگران در سایت‌ها و کتاب‌های مختلف از کشور‌های مختلف جهان اعتراف کرده اند که غذا‌های ایرانی هوش از سرشان . . .
بررسی تورم استانی شهریور 1401 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار پایگاه خبری لقمه: تورم ماهانه و تقطه ای شهریور ماه استان تهران در بخش هتل و رستوران صعودی شده و بالاتر از کل کشور به ثبت رسیده است.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
گزارش تصویری اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین پایگاه خبری لقمه: مراسم اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول (كیفیت،سلامت،حلیت و اصالت) به كافه رستوران بلومارلین با حضور مقامات ارشد و میهمانان ویژه برگزار شد.
از سوی سازمان بین المللی سیتی وان انجام شد؛ اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین پایگاه خبری لقمه: مراسم اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول (كیفیت،سلامت،حلیت و اصالت) به كافه رستوران بلومارلین با حضور مقامات ارشد و میهمانان ویژه برگزار شد.
صفحه 2 از 12  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 غذا برای خانم هایی که بتازگی مادر شده‌اند به عنوان خانمی که اخیرا مادر شده ، یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای خود و کودک خود انجام دهید، اینست که غذای سالم بخورید.
آیا «کوکاکولا»یک کالای صهیونیستی است کمپانی «کوکاکولا» با شعار تامین آسایش مردم متولد شد و اکنون پس از ۱۲۵ سال به بحران آب دامن می‌زند، در کشتار مردم فلسطین با اسرائیل همکاری می‌کند، کارگران را در کلمبیا می‌کشد و در هند به کوکای قاتل معروف شده است.
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.