آب و غذاهای بین راه مطمئن نیست مسافران آب سالم و غذای فاسد نشدنی همراه ببرند رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به مردم در ایام نوروز توصیه کرد که مراقب بهداشت فردی و بیماریهای تنفسی که هنوز فروکش نکرده باشند،خوددرمانی نکنند و در مصرف غذا حین سفر دقت کنند.
غذاهای شوشتری‌، عامل جذب گردشگران خارجی مدیر مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری شوشتر گفت: از فرصت‌ها و شرایط سیاسی ایجاد شده برای جذب گردشگران خارجی بهره می‌بریم.
خوابیدن میان ماهی‌ها در هتلی متفاوت/عکس خیلی از کشورها به دنبال ساخت هتل‌های مرتفع‌تر و رقابت در این زمینه هستند اما در تانزانیا هتلی ساخته شده که با امکاناتی متفاوت نظر خیلی‌ها را به خود جلب کرده است.
نجفی: صحبت‌های من مقدمه‌ای برای آزاد شدن فروش مشروب در هتل‌ها نیست رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: بنده صحبتی درباره منابع درآمد هتل‌های سایر کشورها از فروش مشروب داشتم در حالی که صحبت‌های من مقدمه‌ای برای آزاد شدن فروش مشروب در هتل‌های داخل کشور نیست.
با حضور معاون اول رئیس جمهور و معاون گردشگری کشور نخستین «هتل بیمارستان» کشور افتتاح شد/ درآمد ۱.۵ میلیارد دلاری از توریست سلامت معاون گردشگری کشور از افتتاح نخستین «هتل بیمارستان» کشور در گیلان خبر داد و گفت: درآمد حاصل از توریست سلامت در ایران طی سال ۹۱ برابر با ۱،۵ میلیارد دلار بوده است.
قدیمی‌ترین هتل جهان گینسی شد این هتل كه از سال 705 پس از میلاد در حال فعالیت است ركورد گینس را از آن خود كرد.
نرم نرمك می‌رسد اینك بهار ... خوش به حال روزگار هتل‌ها در نوروز حال و هوای دیگری دارند با نزدیك‌شدن قدم‌های بهار كه طبیعت جامه‌ای دیگر بر تن می‌پوشاند ایرانیان به رسم سنت دیرینه پیشینیان خود با غبارروبی، نونوار كردن وسایل كهنه و خرید رخت و لباس نو به استقبال جشن باستانی نوروز می‌روند. ب . . .
صفحه 11 از 12  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغ...

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.