صرف‌نظر از افزایش نرخ اقامت هتل‌ها در نوروز امسال


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات‌مدیره جامعه هتلداران ایران گفت:‌ کاهش مسافر و اوضاع بد اقتصادی باعث شده برای نوروز امسال بیشتر هتل‌ها از افزایش نرخ اقامت صرف‌نظر کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جمشید حمزه‌زاده از تصمیم سازمان میراث فرهنگی وگردشگری و جامعه هتلداران ایران برای تعیین نرخ اقامت به صورت استانی خبر داد و به ایسنا گفت: نرخ اقامت برای سال آینده به صورت استانی و با توجه به ظرفیت و شرایط مسافرپذیری هر منطقه طی توافقی مشترک میان اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان و تشکل تابع آن، تعیین خواهد شد.

 

او سپس به بی‌میلی برخی از هتل‌ها برای افزایش نرخ تحت تاثیر کاهش ظرفیت اِشغال اقامتگاه‌ها در طول یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: هر سال این موقع، درصد افزایش نرخ اقامت برای سال آینده تعیین شده بود، اما امسال تعداد مسافران هتل‌ها آن‌قدر کم شده که افزایش نرخ برای بسیاری از هتلدارها توجیه ندارد.

 

رییس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران گفت: به خاطر شرایط حاکم، جامعه هتلداران بیشتر دنبال افزایش مسافر و جذب بازارهای جدید است، نه بالا بردن نرخ‌ها. معتقدیم باید کاری کنیم که اقامت در هتل به سبد مسافران بویژه ایرانی‌ها وارد شود. لازم است بیشتر اعتمادسازی کنیم.

 

حمزه‌زاده با اشاره به لزوم آسیب‌شناسی وضعیت اقامت در هتل‌های کشور، اظهار کرد: ‌باید پیگیری‌های جدی داشته باشیم که جامعه هتلداران این کار را شروع کرده است، اما از آنجا که ماهیت صنعت گردشگری فرابخشی است تا وقتی هر کسی راه خود را می‌رود نمی‌توانیم کار مفیدی انجام دهیم. باید برای رفع چالش‌های این صنعت همسو و باهم حرکت کنیم تا مشکلات را رفته رفته از سر راه برداریم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10748 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن بازدید: 1553 ساعت: 2:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
5 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
6 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
7 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
8 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
10 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
11 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار از فشار خون بالا می‌کاهد نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایه‌ی توده‌ی بدنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟
آنچه درباره فریزر باید بدانید درباره فریزر نیز مانند بسیاری موارد دیگر تصورات اشتباهی وجود دارد كه به برخی نكات برای رفع این اشتباه ها اشاره می كنیم.
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.