قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
زر ماکارون برای هفتمین بار صادرکننده ممتاز ملی شد شرکت زر ماکارون برای هفتمین سال پیاپی صادرکننده نمونه ملی شد.
کاهش 20 درصدی مصرف گوشت پس از انتشار خبر خمیر مرغ رییس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور اعلام کرد: به دلیل اعلام اخبار مبنی بر " ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی"، فروش و مصرف این محصولات 15 تا 20 درصد کاهش یافته است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: هشدار درباره توزیع سموم قاچاق/ آبیاری محصولات کشاورزی با آب فاضلاب شهریاری گفت: تولید محصولات ارگانیک طبق برنامه باید به 25 درصد برسد اما هنوز محقق نشده و در بسیاری مواقع سبزی در تهران با آب فاضلاب آبیاری می‌شود و در میوه‌ها باقیمانده سموم بالایی وجود دارد این سموم ن . . .
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت: برچسب جدید غذایی رونمایی شد/ چراغ راهنمای تغذیه روی محصولات درج می‌شوند همایش روز جهانی غذا، صبح امروز چهارشنبه 23 مهرماه با حضور وزیر بهداشت و درمان، معاون غذا و دارو، روسای کمیسیون های بهداشت و درمان و کشاورزی و جمعی از صاحبان صنایع غذایی کشور در سالن اجلاس سران برگزار . . .
دیناروند در مراسم روز جهانی غذا عنوان کرد: رنگ‌بندی برچسب‌های غذایی/ برچسبدار شدن محصولات غذایی تا 18 ماه آینده رییس سازمان غذا و دارو گفت: برچسب‌گذاری ظرف 18 ماه در تمام فرآورده‌های غذایی جدید به صورت اجبار در خواهد آمد به طوری که مردم متوجه می‌شوند هیچ فرآورده غذایی میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب آن چقدر است . . .
وزیر بهداشت در مراسم روز جهانی غذا تاکید کرد: غذا و هوا را سیاسی نکنید/ نظارت بر مواد غذایی عمومی می‌شود ظرف یک و نیم سال آینده بر روی تمام مواد غذایی علائم هشداردهنده نصب می‌شود، هموطنان بدانند کدام مواد مجاز و کدام غیر مجاز است البته در نظر داریم سیاستهای تشویقی در مالیات و عوارض برای کالاهای مجاز در ن . . .
صفحه 23 از 43  اول  قبلی   18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

  با انرژی‌زاترین میوه‌ها آشنا شوید اگر در پایان روز احساس خستگی و بی‌حالی می‌كنید احت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.