افزایش سهم صنایع غذایی در اقتصاد کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در یادداشتی سهم صنایع غذایی در در ایجاد ارزش افزوده کشور را مناسب ارزیابی کرد.
کاهش ۲۲ درصدی ضریب امنیت غذایی کشور در ۱۰ سال رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: ضریب امنیت غذایی در حال حاضر به ۶۰ درصد رسیده در حالی که این رقم در سال ۸۴، ۸۲ درصد بوده است.
معاون وزیر بهداشت: مردم باید فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند تا تب مالت نگیرند معاون وزیر بهداشت با اشاره به شیوع بیماری تب مالت در برخی از استان‌های غربی کشور گفت: توصیه قطعی‌ما به مردم این است که فقط و فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند.
فائو اعلام کرد: قیمت‌های جهانی محصولات غذایی به شدت سقوط کرد افت شدید بهای محصولات لبنی و روغن‌های گیاهی موجب شد تا افزایش قیمت شکر، حبوبات و غلات در ماه گذشته میلادی کمرنگ شود، حال آنکه شاخص قیمت‌های جهانی گوشت در این ماه همچنان ثابت ماند.
دبیر انجمن روغن خبر داد: افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی تصویب شد ستاد تنظیم بازار در جلسه بعد از ظهر امروز خود با افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی موافقت کرد.
یک صادرکننده ممتاز: دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند مرتضی سلطانی ضمن تحسین اقدام دولت برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: اگرچه این روش برای حمایت از کشاورزان روش مثبتی است اما دولت نباید فشار این حمایت را به تولیدکننده تحمیل کند.
رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد: ممنوعیت استفاده از روغن پالم در لبنیات/افزایش تعرفه واردات پالم دیناروند گفت: به هیچ عنوان اجازه افزایش واردات روغن پالم را بیش از 30 درصد نمی‌دهیم و به دولت پیشنهاد دادیم که تعرفه واردات روغن پالم را بیش از سایر روغن‌ها قرار دهد.
صفحه 19 از 45  اول  قبلی   14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت