کاهش۶۰۰هزارتومانی قیمت هرکیلوگرم زعفران/برداشت تا۱۵آذر ادامه دارد پایگاه خبری لقمه: عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه برداشت طلای سرخ تا ۱۵ آذرماه ادامه دارد، گفت: قیمت هرکیلوگرم زعفران نسبت به ایام قبل از برداشت بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزارتومان کاهش یافته است.
توافقنامه‌ای با نیوزلند برای واردات کیوی امضا نکرده‌ایم پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاوری در واکنش به سخنان کمیسیونر اروپا مبنی بر امضای توافقنامه بین ایران و نیوزیلند برای واردات کیوی به ایران گفت: ما چنین توافقنامه ای امضا نکردیم.
قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی: ایران قطب تولید کیوی است و از نظر من قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است و اگر حقیقت باشد باید کسانی که تصمیم گرفتند پاسخگو باشند.
۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه باغداران مازندران با بیان اینکه ما حدود ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم، گفت: کیوی ایران به کشورهای زیادی از جمله هندوستان، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر صادر می شود. . . .
انعقاد ۲ قرارداد همکاری با تولیدکنندگان برتر ماشین آلات‌کشاورزی پایگاه خبری لقمه: معاون فنی و تولیدی شرکت خدمات حمایتی، از انعقاد دو قرارداد با تولیدکنندگان برتر ماشین آلات و ادوات کشاورزی خبر داد و گفت: سایر تولیدکنندگان برتر نیز می توانند در این زمینه با ما همکا . . .
واکنش به واردات احتمالی کیوی/ما نیاز منطقه راتامین می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه باغداران استان تهران با بیان اینکه کشور حتی در فصل غیر تولید نیازی به واردات کیوی ندارد،گفت: ایران از صادرکنندگان مطرح منطقه است.
انباشت سیب زیردرختی به صورت فله ای ممنوع است پایگاه خبری لقمه: مقام اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به سیب های پادرختی مورد استفاده در تولید کنسانتره و آبمیوه گفت: جمع آوری و انباشت سیب صنعتی یا اصطلاحاً سیب زیرد . . .
صفحه 24 از 117  اول  قبلی   19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .