جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی


پایگاه خبری لقمه: عضو شورای ملی زعفران درباره جولان زعفران های تقلبی در بازار هشدار داد و گفت: دستگاه های نظارتی باید بر این مساله نظارت کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی حسینی در گفتگویی درباره مباحث مطرح شده در زمینه عرضه گوشت گاو رشته شده به جای زعفران، اظهارداشت: بحث تقلب در این زمینه همواره مطرح است اما روش های پیشرفته تری برای آن وجود دارد و روش مذکور با دشواری های زیادی همراه است.

 
وی با بیان اینکه البته احتمال این کار هم وجود دارد، اضافه کرد: از دیگر روش های تقلب این است که اجزای ارزان و بی کیفیت زعفران را با آن مخلوط می کنند و به مشتریان می فروشند؛ یا اینکه محصول را با چربی، عسل و نمک سنگین می کنند.
 
عضو شورای ملی زعفران درباره اینکه برای مقابله با این امر چه اقدامی باید انجام داد؟، گفت: باید به مردم اطلاع رسانی کرد و این وظیفه تشکل ها و نهادهای زیربط است همچنین دستگاه های نظارتی باید کنترل و نظارت خود را افزایش دهند.
 
حسینی ادامه داد: چرا که در این زمینه ممکن است برخی گیاهان را با رنگ های صنعتی رنگ آمیزی کنند که این برای سلامت انسان به شدت مضر است.
 
وی به این پرسش که مردم چگونه می توانند زعفران اصل را از نوع تقلبی آن تشخیص دهند؟، پاسخ داد: شاید نتوان ظرف چند دقیقه به این سوال پاسخ دقیقی داد اما در کل مردم به دنبال خرید محصولاتی که صرفا فقط ارزان قیمت هستند نباشند همچنین از افراد مطمئن خرید کنند و از هر کس و هر جا زعفران خریداری نکنند.
 
عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه طلای سرخ کالای پرطرفداری است و بهرحال متقلبان به این حوزه ورود می کنند، افزود: میزان تقلب در این حوزه هر چقدر هم که باشد زیاد است و نباید اصلا با چنین مسائلی مواجه باشیم.
 
اخیرا در فضای مجازی مباحثی مطرح شده بود مبنی بر اینکه به تازگی زعفران تقلبی وارد بازار شده که گوشت گاو را رشته رشته و رنگ می‌کنند و جای زعفران اصل می‌فروشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13521 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر بازدید: 2788 ساعت: 2:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه افت قیمت سکه و طلا ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 افزایش 28 دلاری قیمت طلا در یک روز ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
3 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
4 سلاحِ طلاییِ پوتین ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
5 میزان رشد صادرات زعفران در هفت ماهه اول ۹۹ ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۰ آذر
6 تاکید وزیر پیشنهادی وزارت صمت بر ارزان شدن سفره مردم و حذف امضاهای طلایی ۱۳۹۹ شنبه ۵ مهر
7 طلا و سکه گران شد/ ارز ثابت ماند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير
8 رکورد قیمت طلای جهانی شکسته شد ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
9 صادرات بیش از ۱۱۸ میلیون دلار طلای سرخ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
10 کاهش۶۰۰هزارتومانی قیمت هرکیلوگرم زعفران/برداشت تا۱۵آذر ادامه دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
با این مواد غذایی سموم بدن خود را دفع کنید (1) برخی از مواد غذایی باعث سم‌زدایی بدن می شوند. به طور مثال، همیشه گفته می شود سیر باعث دفع سموم بدن می شود. اما برخی از خوراکی ها، غذاها، سالادها یا میان وعده های ساده نیز می توانند باعث دفع بسیاری از سموم از بدن شوند.
شادابی پوست با پرتقال پوست میوه ها، حاوی بیشترین مواد مغذی است. پوست پرتقال نیز خواص خود را دارد که در این مطلب از «MSN» به آن پرداخته شده است.
230هزار تومان برای یک شام دو نفره‌ در تهران! این روزها رفتن به رستوران‌های لوکس به یک جاذبه‌ی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش می‌کنند، برای یک‌بار هم که شده، به رستورانی بروند که برای خودش اسم و رسمی دارد.