جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی


پایگاه خبری لقمه: عضو شورای ملی زعفران درباره جولان زعفران های تقلبی در بازار هشدار داد و گفت: دستگاه های نظارتی باید بر این مساله نظارت کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی حسینی در گفتگویی درباره مباحث مطرح شده در زمینه عرضه گوشت گاو رشته شده به جای زعفران، اظهارداشت: بحث تقلب در این زمینه همواره مطرح است اما روش های پیشرفته تری برای آن وجود دارد و روش مذکور با دشواری های زیادی همراه است.

 
وی با بیان اینکه البته احتمال این کار هم وجود دارد، اضافه کرد: از دیگر روش های تقلب این است که اجزای ارزان و بی کیفیت زعفران را با آن مخلوط می کنند و به مشتریان می فروشند؛ یا اینکه محصول را با چربی، عسل و نمک سنگین می کنند.
 
عضو شورای ملی زعفران درباره اینکه برای مقابله با این امر چه اقدامی باید انجام داد؟، گفت: باید به مردم اطلاع رسانی کرد و این وظیفه تشکل ها و نهادهای زیربط است همچنین دستگاه های نظارتی باید کنترل و نظارت خود را افزایش دهند.
 
حسینی ادامه داد: چرا که در این زمینه ممکن است برخی گیاهان را با رنگ های صنعتی رنگ آمیزی کنند که این برای سلامت انسان به شدت مضر است.
 
وی به این پرسش که مردم چگونه می توانند زعفران اصل را از نوع تقلبی آن تشخیص دهند؟، پاسخ داد: شاید نتوان ظرف چند دقیقه به این سوال پاسخ دقیقی داد اما در کل مردم به دنبال خرید محصولاتی که صرفا فقط ارزان قیمت هستند نباشند همچنین از افراد مطمئن خرید کنند و از هر کس و هر جا زعفران خریداری نکنند.
 
عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه طلای سرخ کالای پرطرفداری است و بهرحال متقلبان به این حوزه ورود می کنند، افزود: میزان تقلب در این حوزه هر چقدر هم که باشد زیاد است و نباید اصلا با چنین مسائلی مواجه باشیم.
 
اخیرا در فضای مجازی مباحثی مطرح شده بود مبنی بر اینکه به تازگی زعفران تقلبی وارد بازار شده که گوشت گاو را رشته رشته و رنگ می‌کنند و جای زعفران اصل می‌فروشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13521 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر بازدید: 57 ساعت: 2:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات بیش از ۱۱۸ میلیون دلار طلای سرخ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
2 کاهش۶۰۰هزارتومانی قیمت هرکیلوگرم زعفران/برداشت تا۱۵آذر ادامه دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
3 پیشگیری از بیماری ها با مصرف سیب زمینی زرد طلایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
4 زعفران ایران شناسنامه دار می شود ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
5 آغاز فصل برداشت طلای سرخ قیمت آن ارزان شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
6 ایران 96 درصد از زعفران کل دنیا را تأمین می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 افزایش ۳ درصدی قیمت طلای سرخ در بازار ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 زعفران‌های دپو شده وارد بازار شد/کاهش قیمت طلای سرخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 طلای سرخ ایرانی ارزان می شود/واردات زعفران با تعرفه 55 درصدی توجیه ندارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
10 حفظ بینایی کودکان با موز طلایی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت