برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی پایگاه خبری لقمه: نخستین برنج ارگانیک تولیدی در مزارع منطقه آزاد انزلی رونمایی و از 16 تولیدکننده این محصول تجلیل شد.
در سایه حمایت های دولت، برنجکاران با اطمینان خاطر بیشتری به تولید می پردازند پایگاه خبری لقمه: با نامه وزیر جهاد کشاورزی به وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر توقف واردات برنج، بازار این محصول در گیلان، از رکود خارج شده و کارشناسان و فعالان بخش کشاورزی استان معتقدند قیمت فعلی برن . . .
معرفی رقم جدید گیاه‌دانه روغنی حاوی امگا 3 پایگاه خبری لقمه: محققان دانشگاه رازی کرمانشاه موفق به معرفی رقم جدید گیاه دانه روغنی غنی از امگا شدند که برای شرایط دیم در تمام اقلیم‌های کشور اصلاح شده است.
برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل پایگاه خبری لقمه: رییس شورای ملی زیتون گفت:علی رغم سرمازدگی باغات زیتون در برخی استان ها پیش بینی می شود که تا پایان فصل 85 تا 90 هزارتن زیتون برداشت شود.
افزایش تعرفه های ترجیحی عرصه را برای حضور کالای ایرانی تنگ ترمی کند پایگاه خبری لقمه: تولایی گفت: با افزایش تعرفه های ترجیحی از سوی کشورهای مبدا، عرصه برای حضور کالای ایرانی تنگ تر می شود.
بارندگی ها 28 درصد افزایش یافت/ افت بارش در فلات مرکزی ایران پایگاه خبری لقمه: ارتفاع بارش ها از اول مهرماه تا دهم آذرماه سال آبی جاری 24.4 میلی متر گزارش شده که این میزان بارندگی نسبت به دوره مشابه پارسال، 27.7 درصد افزایش داشته است.
اجرای جامع سیاست بازار در ازای بازار امری مهم در رونق صادرات پایگاه خبری لقمه: با وجود آنکه آمار گمرک در پنج ماه نخست سال بیانگر کاهش 80 درصدی صادرات سیب از نظر وزنی و ارزشی است اما معاون وزیر جهاد کشاورزی نظر دیگری دارد.
صفحه 22 از 117  اول  قبلی   17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
کشت یا کشاورزی قراردادی چیست؟/ تجربه دیگر کشورها پایگاه خبری لقمه: تجربیات کشورهای دیگر نشان می‌دهد که اجرای طرح کشاورزی یا کشت قراردادی می‌تواند منجر به توسعه و رونق بخش کشاورزی شود.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.