هشدار نسبت به افزایش رقبای زعفران ایرانی و نوسان قیمت نایب رییس شورای ملی زعفران با اشاره به اینکه رقبای ایران در بازار جهانی زعفران رو به افزایش هستند، گفت: رقبای ایران نوسانات قیمت زعفران را نمی‌پسندند و ایران در حال از دست دادن بازار جهانی است.
صادرات انار ساوه به اروپا و آسیا سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه از آغاز صادرات محصول انار این شهرستان به کشورهای اروپایی و آسیایی خبر داد.
رشد چهار برابری صادرات انار ساوه سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه با بیان اینکه در پنج سال گذشته حدود پانصد تن انار از این شهرستان صادر شده است، پیش بینی کرد این رقم امسال با افزایش چهار برابری به 2 هزار تن برسد.
کاهش 7 درصدی صادرات زعفران رئیس اتحادیه زعفران گفت: در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته شاهد کاهش هفت درصدی صادرات زعفران بوده ایم.
دبیرکل خانه کشاورز: ۵ دهک جامعه دچار سوء تغذیه هستند دبیرکل خانه کشاورز گفت: براساس آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار ایران ۵ دهک جامعه دچار سوء تغذیه هستند و موضوع مهمتر اینکه به دلیل عدم توزیع عادلانه ثروت بیش از ۷۵ درصد درآمد کشور دست ۲۵ درصد افراد جامع . . .
واگذاری تنظیم بازار نهاده‌ها و گندم به وزارت کشاورزی تنظیم بازار نهاده‌ها و گندم به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شد.
خرما مشتری ندارد/ درخواست کمک از وزیر کشاورزی دبیر انجمن خرما گفت: خرمای زاهدی استان فارس که سال گذشته کیلویی 3500 تومان خرید و فروش می‌شد امسال به دلیل فعال نبودن صنایع خرما، این محصول را کیلویی 2000 تومان هم از نخلدار نمی‌خرند.
صفحه 98 از 117  اول  قبلی   93    94    95    96    97    98    99    100    101    102    103   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آن‌ها مطالبی شنیده‌اید و خوانده‌اید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.