هشدار نسبت به افزایش رقبای زعفران ایرانی و نوسان قیمت نایب رییس شورای ملی زعفران با اشاره به اینکه رقبای ایران در بازار جهانی زعفران رو به افزایش هستند، گفت: رقبای ایران نوسانات قیمت زعفران را نمی‌پسندند و ایران در حال از دست دادن بازار جهانی است.
صادرات انار ساوه به اروپا و آسیا سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه از آغاز صادرات محصول انار این شهرستان به کشورهای اروپایی و آسیایی خبر داد.
رشد چهار برابری صادرات انار ساوه سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه با بیان اینکه در پنج سال گذشته حدود پانصد تن انار از این شهرستان صادر شده است، پیش بینی کرد این رقم امسال با افزایش چهار برابری به 2 هزار تن برسد.
کاهش 7 درصدی صادرات زعفران رئیس اتحادیه زعفران گفت: در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته شاهد کاهش هفت درصدی صادرات زعفران بوده ایم.
دبیرکل خانه کشاورز: ۵ دهک جامعه دچار سوء تغذیه هستند دبیرکل خانه کشاورز گفت: براساس آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار ایران ۵ دهک جامعه دچار سوء تغذیه هستند و موضوع مهمتر اینکه به دلیل عدم توزیع عادلانه ثروت بیش از ۷۵ درصد درآمد کشور دست ۲۵ درصد افراد جامع . . .
واگذاری تنظیم بازار نهاده‌ها و گندم به وزارت کشاورزی تنظیم بازار نهاده‌ها و گندم به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شد.
خرما مشتری ندارد/ درخواست کمک از وزیر کشاورزی دبیر انجمن خرما گفت: خرمای زاهدی استان فارس که سال گذشته کیلویی 3500 تومان خرید و فروش می‌شد امسال به دلیل فعال نبودن صنایع خرما، این محصول را کیلویی 2000 تومان هم از نخلدار نمی‌خرند.
صفحه 97 از 116  اول  قبلی   92    93    94    95    96    97    98    99    100    101    102   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.