تولید 15 درصد زعفران خراسان جنوبی در زیرکوه مدیر جهادکشاورزی زیرکوه گفت: حدود 10 تا 15 درصد زعفران خراسان جنوبی توسط کشاورزان این شهرستان تولید می‌شود.
آغاز برداشت کیوی در فومن مدیر جهاد کشاورزی فومن از آغاز برداشت کیوی در این شهرستان خبر داد.
پایان برداشت پسته و کاهش 25 درصدی تولید رییس انجمن پسته گفت: علیرغم برآوردهای گذشته مبنی بر تولید 180 هزار تنی پسته در سال جاری، میزان برداشت این محصول در پایان فصل با کاهش حدود 25 درصدی به حدود 140 هزار تن رسید.
امیدواری چایکاران و امکان افزایش 3 برابری تولید چای مدیر سابق سندیکای کارخانه‌های چای شمال گفت: با توجه به بهبود نرخ‌ خرید تضمینی برگ سبز چای و نحوه پرداخت آن نسبت به سال گذشته، چایکاران امیدوارتر از گذشته هستند و در صورت مدیریت صحیح باغات می‌توان تول . . .
حاکمیت واسطه‌ها در بازار کشاورزی به دلیل نبود برنامه‌ریزی است یک کارشناس کشاورزی نبود یک جایگاه خاص مدنی در بازاررسانی محصولات کشاورزی را منجر به نقش‌آفرینی واسطه‌ها در بازار کشاورزی دانست که باعث ایجاد شکاف بین تولید‌کننده و مصرف‌کننده شده است.
صددانه یاقوتی که صد دانه مشکل دارد بالا بودن هزینه حمل‌ونقل، هزینه کارگر، بسته‌بندی و همچنین نگهداری انار گوشه‌ای از سختی و دغدغه‌های باغداران در فردوس است که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.
‌آموزش کشاورزان در اولویت کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد معاون آموزشی و ترویج سازمان تحقیقات،‌ آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ایران حرف اول در بخش ترویج در کشورهای منطقه می‌زند، گفت: آموزش کشاورزان و بهره‌برداران در اولویت کار وزارت جهاد کشا . . .
صفحه 97 از 117  اول  قبلی   92    93    94    95    96    97    98    99    100    101    102   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.