آغاز فصل به‌زراعی باغ‌های چای بدون پول رییس سازمان چای کشور گفت: فصل به‌زراعی باغ‌های چای آغاز شده اما هنوز اعتباری برای این امر اختصاص نیافته است.
وعده زعفرانی شدن بورس کالا برای چندمین بار مدیر مطالعات اقتصادی، برنامه‎ریزی و آموزش بورس کالای ایران از عرضه نقدی زعفران در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
قیمت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد/ پسته به اندازه کافی ذخیره شده است معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران گفت: با توجه به افزایش ۷ درصدی تولید مرغ در استان تهران قیمت گوشت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد.
کمیته تحقیق و تفحص از چای تشکیل شد/ مجوز واردات خارج از ضوابط عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه کمیته تحقیق و تفحص از صنعت چای تشکیل شده است، محورهای سه گانه تفحص را اعلام کرد.
سرانه درآمد 800 هزار تومانی زعفران‌کاران عضو شورای ملی زعفران گفت: حدود 500 هزار کشاورز در مزارع زعفران فعالیت دارند که سالانه حدود 800 هزار تومان درآمد از محل فروش محصول خود به دست می‌آورند.
روغن زیتون ارزان می شود/ رایزنی برای کاهش تعرفه واردات روغن زیتون مدیرکل نظارت بر موادغذایی، خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از رایزنی با وزارت صنعت به منظور کاهش تعرفه واردات روغن زیتون در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بخش بزرگی از روغن زیتون عرضه شده در بازار از . . .
90 درصد از انارهای بهشهر ارگانیک است مدیر جهادکشاورزی بهشهر گفت: بیش از 90 درصد از انارهای تولیدی شهرستان بهشهر به صورت ارگانیک می‌باشد.
صفحه 94 از 115  اول  قبلی   89    90    91    92    93    94    95    96    97    98    99   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!